Peek & Cloppenburg a deschis astazi cel mai mare magazin

Cu ocazia inaugurării magazinului Peek & Cloppenburg, astăzi, 1 octombrie, Mega Mall adaugă în portofoliul său cea mai mare reprezentanță Peek & Cloppenburg din România, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din țară. Începând de astăzi, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri în plus celor existente.

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

De asemenea, în cursul acestei zile, cumpărătorii vor fi întâmpinați cu o ofertă specială: la cumpărături de peste 199 de lei, aceștia vor beneficia de reduceri de până la 20%.

Cu peste 60 de magazine în țara mamă și alte 45 de magazine în Austria și Europa Centrală și de Est, retailerul german inaugurează în Mega Mall cel de-al treilea magazin din București și cel de-al patrulea din România. Magazinul are o suprafață impresionantă de aproximativ 5.000 de metri pătrați, desfășurată pe 2 niveluri, nivelul 1 și parter, în zona atrium sud, iar accesul în magazin se face de pe ambele niveluri. Peek & Cloppenburg din Mega Mall găzduiește până la 500 de branduri, acoperind toate gamele de produse pentru bărbați, femei, cât și pentru copii: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review și multe altele.

Din mixul de mărci bărbătești, bucureștenii pot găsi găsi Marc O’Polo, Tommy Hilfiger, Hugo Boos cu brandurile Boss Orange și Boss Black, MCNEAL, REVIEW, Polo Ralph Lauren, Armani Jeans, iar dintre brandurile pentru femei, Marc Cain, Marco O’Polo, Hugo Boss cu brandul Boss Black, Gerry Weber, S.Oliver, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger și Armani Jeans.

“Deschiderea celui mai mare Peek & Cloppenburg din România confirmă încă o dată faptul că Mega Mall face parte din elita centrelor comerciale ale Bucureștiului. Începând cu această zi, suntem mândri să venim în întâmpinarea publicului nostru cu aproape 500 de branduri în plus, toate acestea sub umbrela unuia dintre cei mai mari și apreciați retaileri de pe piața europeană” a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Magazinul Peek & Cloppenburg și-a deschis astăzi porțile, începând cu ora 10:00 și își așteaptă vizitatorii cu oferte speciale, băuturi, muzică live, un make-up corner și multe alte surprize.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.

 

 

Lasă un răspuns