Personalizează-ți gadgetul cu skin-uri frumoase și creative

Probabil că multora dintre noi li s-a întâmplat să se întâlnească cu prietenii și să plece cu telefonul altuia decât cu al său pe motiv că existau mai multe telefoane din aceeași gamă. Dacă vrei să nu mai pleci cu telefonul altuia și să ai parte de un gadget personalizat și potrivit stilului tău, iată o soluție potivită și interesantă: aplicare de skin-uri.

Personalitatea gadgeturilor este un trend internațional care a apărut acum șase ani în USA, iar în ultimii ani a invadat și piața Europei de Vest și a Asiei. În ultimul an, acest trend a ajuns și în România prin lansarea site-urilor Tattoit.ro și Wrappz. ro de unde poți comanda skin-ul preferat pentru gadgetul tău.

Dacă modelele care se găsesc pe piață nu ți se par destul de inspirate și crezi că nu te reprezintă, ai posibilitatea de a a face comandă de un skin propriu, creat după un model de-al tău, de la imagini cu artiști preferați, fotografii proprii pâna la diverse modele de grafică.

Prin aplicarea de diverse skin-uri vei avea lângă tine un gadget frumos și personalizat, fie cu o imagine preferată de tine, fie cu un logo al firmei tale. Aceste skin-uri pot fi aplicate practic pe orice gadget, de la MP3 Playere, iPod-uri și telefoane mobile până la laptopuri, dispozitive pentru jocuri sau rame foto digitale.

Poate că vă întrebați însă care este utilitatea unui astfel de skin, în afară de aceea de a personaliza telefonul sau laptopul? Pe lângă funcția sa estetică, un skin are și rolul de a proteja gadgetul, de a-l feri de zgârietui și de urme.

Skinul este foarte ușor de aplicat, ceea ce permite dezlipirea sa pentru a-l repoziționa sau a-l înlocui, făra ca materialul să se deformeze. Materialul din care skinul este făcut este un adeziv 3M care conține micro-canale brevate care nu permit formarea de bule de aer.

Cel mai important lucru este faptul că acesta nu lasă urme lipicioase pe gadgetul tău chiar și după ani de utilizare.

Mai stai pe gânduri?

Ionela Văcaru

Surse foto:

springfielditec.org

winit.intouchweekly.com