Conservele Eva de sardine, macrou, șprot sau fileuri de hering în sos tomat pot fi consumate ca atare – în pauza de masă – sau pot reprezenta un fel principal de mâncare, acasă. Este nevoie doar de puțină imaginație, pentru că cele mai bune rețete nu sunt neapărat cele din cărțile de bucate. De exemplu, sardinele în sos tomat pot fi consumate cu paste sau cu mămăligă. Cât despre fileurile de macrou sau hering în sos tomat, acestea se pretează și alături de garnituri ușoare de cartofi natur, orez, năut sau linte, dar și pe felii de pâine integrală, sub formă de sandvici, sau pe chifle – ca tartine.
Sosul tomat care învăluie și scaldă diferitele sortimente de pește din conservele Eva este un sos bogat, obținut din roșii suculente, atent selecționate, preparat folosindu-se cele mai noi și moderne tehnologii. Dincolo de avantajele consumului de pește din punct de vedere nutritiv, bucură-te de mese de vară ușoare, dar gustoase și – nu în ultimul rând – prietenoase cu silueta.