PETE OAK @ Tete a Tete HERASTRAU – by Blue Balloon Dance Series

Sfarsitul primaverii se anunta unul cat se poate de hot pentru iubitorii de nu-disco si deep-house.

Ne echipam de party si nu ne facem program. Pe 24 mai 2013, dansam pe cele mai tari beaturi nu-disco si deep-house, aduse la Bucuresti de danezul Pete Oak. Producatorul HITurilor “Only You”, “Baby, Baby” sau “Sorry” soseste pentru prima oara in Romania, pregatit sa-i puna la dans pe amatorii de party!

 

Petrecerea va avea loc in club Tete a Tete (langa Gradina Japoneza, Herastrau, Bucuresti), vineri, 24 martie, sub amprenta party-urilor Blue Balloon Dance Series. La pupitru vor mai urca Calvin Sossa, in warm-up, iar pentru after party vor mixa Tino, Kalloo si Adrian Patrascu

•••PETE OAK•••:

Născut în Aalborg, Danemarca, Pete Oak fost destinat să lucreze în muzică de la o vârstă foarte fragedă. Ascutindu-si simturile muzicale de-a lungul adolescentei, a reusit sa stapaneasca chitara si a visat sa cucereasca lumea rock, ba chiar sa fie următoarul Jimi Hendrix. Ajuns la maruritate, insa, si-a descoperit dragostea pentru muzica electronica. Si, chiar daca a lasat chitara din maini, dorinta lui de a cuceri lumea ramane si asta valabila.

Specializandu-se in genuri ca deep-house si NU-disco, Pete Oak, este un talent deosebit ce poate oferi mult mai mult decat un performer obisnuit, reusind sa lanseze de-a lungul anilor o multitudine de piese, la diverse label-uri ca Deso Records sau Electronique Digital.

EP-ul sau de debut – “Slow Rove Sex Moves” lansat la Sleazy Deep reuseste sa redea sound-ul sau sexy si asezat. Acesta reuseste sa fie o dovada a talentului sau de producator, care ii pune in evidenta calitatile de cantaret si compozitor in show-uri.
Pete si-a dezvoltat talentul de producator pe baza a trei ingrediente-cheie: sufletul, inima și emoție și dupa cum chiar el spune… „ii place sa lasa muzica sa vorbeasca de la sine.”

Evenimentul aici.