Petrecere aniversară VIP cu ocazia a 163 de ani de la nașterea lui Jack Daniel

Mr. Jasper Newton „Jack” Daniel s-a născut în Lynchburg, Tennessee, în septembrie 1850. Legenda spune că un incendiu a mistuit arhiva primăriei, distrugând certificatul de naștere al lui Jack. Astfel a luat naștere poate cea mai spectaculoasă dintre aniversări: întreaga lună septembrie este luna lui Jack Daniel, celebrată cu fast peste tot în lume.

 Tortul Jack Daniels

În decursul anilor, aniversările Jack Daniel`s au fost marcate prin poveștile sale, prin pasiunea pentru muzică și petreceri alături de prieteni, iar în acest an sărbătorim spiritul autentic, una din valorile brandului Jack Daniel’s.

Cel mai așteptat eveniment Jack Daniel`s din acest an a fost petrecerea aniversară VIP care a avut loc aseară, într-un spațiu diferit fata de anii precedenți, în fosta Uzină Electrică Filaret, monument istoric al Bucureștiului, construit între anii 1906 – 1909. Conceptul petrecerii din acest an se intitulează “True spirits call for celebration” și  este dedicat ambasadorilor autenticității și prietenilor adevărați ai Jack Daniel`s, cei care în fiecare zi își păstrează sinceritatea față de ei  înșiși și care știu că autenticitatea nu este o alegere sau doar un cuvânt la modă, ci este un fel de a fi, ce se obține și se recunoaște în timp de către cei din jurul lor.

Aniversarea a 163 de ani de la nașterea lui Jack Daniel a fost sărbătorită în prezența a peste 800 de invitați dintre care persoane publice precum Andi Moisescu, Horia Brenciu, Camelia Șucu, Alexandra Ungureanu, Albertina Ionescu, Stephan Pelger, Willmark, Sorin Brotnei, Adi Despot, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Cristi Enache – Direcția 5, Adi Sina, Anca Rusu, Anda Adam, Raluca Lăzăruț, Maria Radu, Andrei Nourescu, Roxana Ionescu, Cristian Samfira, Catinca Roman, Mandinga, Irina Corduneanu.

 Smash Mouth 1

Formația americană de rock Smash Mouth, venită pentru prima dată în România a încântat fanii muzicii de calitate cu un concert de excepție. Piese cunoscute ca I`m a beliver, All star sau Walkin on the sun au fost fredonate de invitați până la momentul culminant al evenimentului, când a fost adus tortul și i s-a cântat “La mulți ani” domnului Jack Daniel, fără de care nicio petrecere nu ar mai fi la fel.

Potrivit tradiției, și anul acesta Jack Daniel`s își așteaptă prietenii autentici să celebreze cu muzică bună în cadrul petrecerilor organizate în țară. În perioada lunii septembrie, pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/JackDanielsRomania, fanii sunt invitați să marcheze momentele autentice din viața lor de zi cu zi prin hastag-ul #truespirits.

              Așadar, să ciocnim un pahar pentru Jack Daniel, pentru valorile adevărate și pentru petrecerile legendare!