Philips da drumul la Gioco in Romania

Philips a lansat monitorul LCD Gioco, făcând trecerea la un nivel total nou în ceea ce privește experiența vizuală dinamică și de gaming. Echipat cu tehnologia Ambiglow, Philips 278C4QHSN Gioco oferă divertisment tău preferat într-o ambianță fină, de care te vei bucura în fiecare secundă. Monitorul dispune de un ecran mare IPS de 27 inch, rezoluție de 1920×1080 și promite să intensifice experiența de gaming.

 

Tehnologia inovatoare Philips Ambiglow adaugă o nouă dimensiune experienței de vizionare prin crearea unui halo de lumină ce îmbracă laturile exterioare ale ecranului,  lărgind astfel dimensiunea ecranului, vizionarea fiind mai captivantă. Procesorul rapid analizează în avans conținutul de imagine astfel încât ajustează permanent culoarea și luminozitatea luminii imaginii.

 

“Ambiglow surprinde esența divertismentului: angajament total,” a declarat Arabela Umbră, Sales Manager pe România în cadrul MMD monitors. “Experimentând acțiunea pe noul Philips Gioco, pregătește-te să fii cucerit de jocul și de filmul preferate”

Culorile clare și imaginile vii sunt îmbunătățite de tehnologia LED AH-IPS ce are rolul de a asigura o paletă de nuanțe echilibrată pe toată suprafața. Imaginea este astfel mai coerentă, vie și poate fi privită și apreciată din orice unghi.

Pentru vizionări pe întuneric, utilizează funcția de iluminare Smart Bias. O lumină albă de 6500k, fără contrast prea mare, va fi proiectată pe laturile exterioare, reducând oboseala ochilor și menținând percepția corectă a culorilor. De asemenea, ai posibilitatea de a ajusta, pe placul tău, contrastul și ambianța.

Dotat cu tehnologie de vârf, noul monitor Gioco poate fi reglat ușor pentru a-ți personaliza experiența de vizualizare. SmartImage îți oferă diverse moduri de afișare pentru genuri de joc diferite. Gama de culori poate fi accentuată cu SmartKolor, funcție ce mărește nivelul RGB pentru a oferi imagini vibrante pentru videoclipuri și fotografii. Pentru cei care doresc să citească, functia SmartTxt dispune de un algoritm complex care mărește contrastul și claritatea textului pentru o mai bună vizualizare. Monitorul acceptă printr-un singur cablu toate semnalele audio și digitale de la sursele HDMI.

Pe cât de minimalist, pe atât de sofisticat este design-ul monitorului Gioco. Utilizând cea mai recentă tehnologie al panoului de afișare, Gioco reduce grosimea ramei pentru a permite un mod de vizualizare total și distragere minimă. Stand-ul și partea din spate conferă eleganță de neegalat, paleta de culori a finisajelor combinând bronzul închis de calitate superioară sau negrul vișiniu.

Philips 278C4QHSN Gioco va fi disponibil în România din luna noiembrie la un preț recomandat de 1599 Lei.