Philips PowerTouch, un aparat de bărbierit clasic cu tehnologii moderne

Bărbaţii moderni îşi doresc flexibilitate atunci când e vorba de bărbierit, adică posibilitatea de a fi proaspăt bărbieriţi, fie că sunt acasă sau pe drum. De aceea, Philips a realizat PowerTouch, aparatul de bărbierit electric extrem de eficient, dedicat bărbaţilor care nu vor să îşi petreacă toată dimineaţa în faţa oglinzii pentru a obţine un aspect impecabil. Complet lavabil, cu un sistem de curăţare rapid, cu un acumulator cu autonomie îndelungată, lama de tuns pop-up pentru perciuni şi mustaţă şi performanţa demonstrată a capetelor de ras, Philips PowerTouch le oferă bărbaţilor libertatea de a se bărbieri oricând şi oriunde doresc, cu o simplă apăsare de buton.

Philips PowerTouch oferă un aspect impecabil imediat şi fără efort, fără inconveniente sau surprize neplăcute, astfel încât bărbaţii pot fi siguri că vor face mereu cea mai bună impresie, oriunde s-ar afla. Philips întelege faptul că atât un obraz proaspăt bărbierit, cât şi o barbă bine îngrijită conferă expresivitate unui bărbat, aşa încât PowerTouch are o autonomie îndelungată, oferindu-le bărbaţilor flexibilitatea de a decide când şi pentru care aspect să opteze.

PowerTouch combină fiabilitatea şi eficienţa aparatelor de bărbierit Philips cu uşurinţa în funcţionare şi un design modern, ergonomic. Toate aparatele din gamă sunt complet lavabile, uşor de curăţat, se utilizează cu şi fără fir, iar acumulatorii Li-Ion garantează o durată lungă de bărbierit fără necesitatea reîncărcării. De asemenea, Philips PowerTouch utilizează un sistem special de lame care ridică firul de păr înainte de a-l tăia, tehnologie care asigură un bărbierit precis. În plus faţă de celelalte modele din gamă, Philips PowerTouch PT920, PT870 şi PT860 sunt dotate cu lamă pop-up pentru perciuni şi mustaţă.

Philips PowerTouch oferă atât plăcerea bărbieritului de calitate cu care sunt obişnuiţi bărbaţii, cât şi posibilitatea ca orice bărbat să obţină un aspect impecabil oricând şi oriunde doreşte. Uşurinţa cu care se spală şi se curăţă, utilizarea cu şi fără fir sunt atribute care le oferă garanţia că noul Philips PowerTouch îi va ajuta să arate întotdeauna perfect.

În România, găsiţi următoarele modele Philips PowerTouch: PT920, PT870, PT860, PT735, PT730, PT725, PT720, PT715, PT710.

Preţuri:

–       aparat de bărbierit electric Philips PowerTouch PT920/21:724 RON

–       aparat de bărbierit electric Philips PowerTouch PT870: 452 RON

–       aparat de bărbierit electric Philips PowerTouch PT860: 362 RON

–       aparat de bărbierit electric Philips PowerTouch PT735: 317 RON

–       aparat de bărbierit electric Philips PowerTouch PT725: 271 RON

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii. Ca lider mondial în sectoarele sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat, Philips integrează tehnologia şi designul pentru a oferi soluţii complete, ce au la bază înţelegerea consumatorului şi promisiunea brandului, „sense and simplicity”. Având sediul central în Olanda, Philips are peste 120.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Cu vânzări de 22,3 miliarde Euro în 2010, compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor de lifestyle, pentru îngrijire personală şi divertisment. De asemenea, Philips deţine poziţia de lider pe piaţa produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Mai multe despre Philips găsiţi pe www.mediacee-philips.com şi www.philips.com/newscenter.