Picioare grele? Natura îţi oferă picioare lejere

La finalul zilei resimţim oboseala acumulată în timpul acesteia. Şi picioarele noastre suferă cel mai mult din această cauză. Perioada verii şi căldura acutizează şi mai mult această problemă.

Soluţia? Natura îţi oferă picioare uşoare

Gama RuscoVen de la Aboca, nr. 1 în Italia, se dovedeşte a fi remediul ideal împotriva picioarelor grele şi obosite. Fiind un tratament 100% natural, care favorizează microcirculaţia, RuscoVen facilitează rapid dispariţia senzaţiei de picioare umflate şi grele, oferind prospeţime şi confort.

O gamă completă de produse – in&out – cu capsule şi gel pe bază de ingrediente din Agricultură Ecologică, ideală pentru sănătatea şi revitalizarea picioarelor tale, mai ales la sfârşitul zilei.

Pe baza unor principii active naturale cum ar fi: Ruscus, Centella, Hamamelis, Viţa de vie roşie sau Castan sălbatic, gama RuscoVen favorizează circulaţia la nivel periferic, conferind picioarelor tonifiere şi prospeţime.

Te invităm în farmaciile Help Net pentru a beneficia de ofertă specială a lunii iunie: la achiziţionarea oricărui produs din gama, primeşti CADOU un RuscoVen Gel BIO.