Piele vizibil mai fermă prin acţiunea benefică a frunzelor tinere de mesteacăn, firesc, de la Weleda!

Prin aspectul său luminos şi frunzele sale delicate, mesteacănul întruchipează primăvara mai bine decât oricare alt copac. Uşor, suplu şi totuşi rezistent, mesteacănul reprezintă tinereţea şi energia. Preparatele din frunzele de mesteacăn au un efect purificator, stimulând activităţile metabolice ale organismului. Din frunzele de mesteacăn se extrage un ulei valoros pentru Weleda – uleiul anti-celulită de mesteacăn.

Apariţia şi dezvoltarea celulitei este un proces complex. Pe lângă tendinţa naturală a constituţiei personale, care nu poate fi influenţată, există o serie de factori influenţabili, care pot ameliora această afecţiune inestetică. Un ajutor în acest sens sunt uleiul inovativ anti-celulită cu mesteacăn şi loţiunea exfoliantă cu mesteacăn de la Weleda.

Gama cu mesteacăn – Îngrijirea celulitei pentru o piele mai frumoasă, catifelată şi mai fermă.

Uleiul anti-celulită cu mesteacăn.

Uleiul anti-celulită cu mesteacăn de la Weleda datorează principiile sale active valoroaselor extracte din plantele medicinale rozmarin, ghimpe (Ruscus) şi din frunzele tinere de mesteacăn. În combinaţie cu un masaj uşor, înmiresmat de plante medicinale uleiul activ stimulează circulaţia şi metabolismul pielii. Astfel, pielea câştigă în elasticitate, devine vizibil mai netedă şi sensibil şi măsurabil mai fermă – totul în mod natural.

Masajul regulat cu uleiul anti-celulită Weleda cu mesteacăn îmbunătăţeşte aspectul pielii, mai ales dacă este combinat cu mult sport şi cu o alimentaţie echilibrată. Testele dermatologice confirmă apariţia rezultatelor la 28 de zile de la începutul tratamantului, în cazul unei aplicări zilnice. Practic veţi avea parte de o tonifiere intensivă şi netezire din prima lună de folosire. Uleiul anti-celulită  cu extract de mesteacăn lansat de Weleda a fost considerat cel mai de succes produs introdus pe piaţa cosmeticelor naturiste în anul 2004.

Uleiurile vegetale preţioase de jojoba, germeni de grâu şi sâmburi de caise sunt absorbite în straturile adânci, ale epidermei, care asimilează astfel substanţele active conţinute de aceste uleiuri. Preţ: 86 lei.

Loţiune exfoliantă cu mesteacăn

Loţiunea de dus exfoliantă cu extract de mesteacăn de la Weleda este deosebit de blândă, dăruind pielii un aspect mătăsos şi strălucitor. Perlele fine din ceară de albine şi de carnauba stimulează microcirculaţia sangvina prin masaj, activând metabolismul celular şi sporind capacitatea naturală de regenerare a pielii. Celulele vitale ale pielii sunt protejate prin acest peeling delicat. Tensidele zaharoase curăţă deosebit de blând, în timp ce uleiul de caise are efect  lubrifiant. Pielea dumneavoastră devine pe loc mai delicată, mai fină şi mai netedă la atingere.

Acest peeling este ideal în combinaţie cu uleiul anticelulita de mesteacăn: exfolierea blândă este pregătirea optimă pentru tratamentul anticelulitic cu ulei de mesteacăn. Aspectul şi starea pielii se îmbunătăţesc – vizibil, sensibil, măsurabil. Preţ: 49 lei.

Produsele Weleda pot fi achiziţionate din farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma dar şi din magazinele naturiste şi online, din toată ţara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunatati, etc). Aflaţi mai multe detalii pe www.weleda.com.ro.

Produsele sunt testate clinic şi nu sunt testate pe animale.
Produsele Weleda susţin utilizarea materiilor prime ecologice şi economisirea apei şi a energiei. Ele sunt produse în Germania, la Schwäbisch Gmünd, în apropiere de Stuttgart.

Despre Weleda

Orientată către viitor, dar cu mulţi ani de experienţă în spate, modernă, păstrându-şi însă tradiţia antropozofica, Weleda este compania  care creează produse medicale şi de îngrijire a corpului bazate pe gândirea holistică conform căreia omul trebuie să trăiască în armonie cu natura. Weleda a fost înfiinţată în anul 1921, că laborator farmaceutic, având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producător mondial de remedii naturale şi produse complete de îngrijire a corpului !  Pentru informaţii suplimentare vizitaţi-ne pe www.weleda.com.ro şi  www.weledababy.ro