Piesele STACCATO esențiale pentru destinațiile de vacanță

Designerii STACCATO propun pentru zilele de vacanță piese contemporane, în culori vibrante, metalizate sau neon. În colecție, se regăsesc atât modele înalte, cu toc sau platformă, pentru un look posh de seară, cât și cu talpă joasă, pentru o ținută relaxată, dar chic în același timp.

Plimbări lungi și petreceri glam de zi

Sandale cu talpă joasă, din materiale naturale, accesorizate cu ținte, flori sau glitter, sunt ideale pentru zilele lungi, când cel mai important este confortul. Sunt piese versatile, care pot fi combinate cu ținute casual, fie boeme sau ceva mai rebele. Modelele în culori metalice, aurii sau argintii, cu influențe marine sunt perfecte pentru zilele de vacanță petrecute la malul mării. Alături de rochii maxi, diafane vor conferi un look relaxat, păstrând aerul chic al oricărui oufit.

Tocurile și platformele de înălțime medie, dar în culori vibrante, aduc unei ținute doza ideală de feminitate. Modele în culori tari se potrivesc ținutelor indrăznețe – rozul electric, portocaliul aprins, galbenul solar sau verdele fresh fac ca piesele să fie perfecte atât pentru plimbările curioase prin orașe îndepărtate, cât și pentru o petrecere glam de zi. Pot fi combinate și cu o rochie simplă, uni, o pălarie sau o eșarfă, conferind un look chic în orice colț al lumii.

Cocktail în serile călduroase

Pentru serile călduroase de vară, designerii recomandă sandalele cu toc înalt sau platformă, în culori aprinse sau cu inserții metalizate, care pot transforma rapid o simplă ținută într-una de petrecere. Sandalele cu tocuri înalte snake skin sau îmbrăcate în glitter sunt ideale pentru o petrecere de tip cocktail. Modelele cu barete sau în combinații de culori metalizate, alături de rochii simple, vaporoase,  vor crea cu siguranță un look eye-catchy.

În vacanță, inspirația pentru crearea unui outfit poate fi nemărgănită, orice variantă este permisă. Important este ca rezultatul final să fie unul care se potrivește destinației alese.