PINKO // New Collection 2022

PINKO, unul dintre cele mai apreciate branduri de modă milaneze, propune noi tendințe care încurajează tranziția către un stil urban, care surprinde importanța îmbinării tendințelor cu autenticitatea propriului stil.

Colecția este o abordare contemporană a modei, care îmbină feminitatea cu confortul, dar și eleganța cu senzualitatea. Piesele au elemente urbane, dar păstrează în continuare spiritul glamouros al eleganței tipice italienești, reprezentativ brandului. De la fuste din mătase accesorizate cu hanorace oversized, până la blazere masculine combinate cu topuri scurte, din materiale fluide, PINKO încurajează adoptarea unui stil actual, datorită varietății de piese propuse.

PINKO_1 PINKO_2 PINKO_4

Cu un design îndrăzneț și accesorii statement, articolele sunt destinate femeilor care își doresc să se exprime prin hainele pe care le poartă și care nu se tem să fie creative și curajoase. Obiectivul colecției este de a readuce piesele clasice în lumina reflectoarelor, de data aceasta reinventate, mai actuale și mai versatile. Dungile marinărești, imprimeurile florale, mix-urile de culori puternice, nuanțele pastelate, piesele oversized, dar și materialele delicate, toate acestea se reunesc în aceeași colecție.

Gențile din colecția Love continuă să fie piesele de rezistență, de data aceasta designerii au adus texturi care îmbină elementele reprezentative brandului cu elemente din pânză și împletituri, perfecte pentru vacanță.

Miercuri, 4 mai, seria de evenimente, parte din conceptul Xclusive by Băneasa Shopping City, a debutat, prezentând colecția de primăvară-vară, ocazie unică pentru invitații din presă, bloggeri și influenceri să descopere piesele noii colecții PINKO în cadrul unui brunch exclusivit.

Colecția PINKO spring-summer 2022 este disponibilă în magazinul PINKO care se găsește exclusiv în Băneasa Shopping City.