Povestea LesFillesflorissantes a luat sfârșit

Desfășurat pe tot parcursul anului 2013, proiectul Instagram al liniei de accesorii florale Lesfillesflorissantes, marca LaChatterie, a luat sfârșit.

Lesfillesflorissantes este o pagină a basmului LaChatterie, expusă cu drag, spre admirația iubitorilor de frumos, de către Isabelle Vîjîiac. Povestea s-a așternut odată cu zăpada în iarna anului 2012, când, influențată de o vizită pe tărâmurile ademenitoare ale Instagramului, Isabelle a pus bazele proiectului și colecției de accesorii unicat Lesfillesflorissantes.

Isabelle a început ușor, cu câteva accesorii pentru păr- coronițe cu flori- iar apoi, încântată fiind de rezultat, a invitat oamenii frumoși din jurul ei și din online să i se alături în minunata-i călătorie. Câteva poze și câteva cuvinte despre fiecare și-a durat doar un moment până când proiectul Lesfillesflorissantes a căpătat amploare și s-a făcut cunoscut în lung și-n lat.

Fiecare piesă în parte reprezintă o extensie a personalității mândrei purtătoare, fie că este vorba de o trăsătură ludică, cu o accentuată notă copilărească, fie de una romantică, dramatică, erotică ori plină de mister. Unicitatea accesoriilor se îmbină perfect cu unicitatea femeii, dând posibilitatea unui întreg sofisticat.

564462_10151353370911401_792605418_n

Isabelle Vîjîiac este o frumoasă suceveancă absolventă a Universității Naționale de Artă din București( Fashion Design); îi e drag Bucureștiul, pe care-l aseamană cu un personaj din filmele lui Woody Allen, mereu plin de viață, amuzant și romantic, și pisicile. Isabelle a pus, acum 4 ani, bazele LaChatterie, proiectul său de suflet. LaChatterie a început cu piese colorate și imprimeuri jucăușe, care, pe parcurs, au devenit mult mai temperate cromatic și au căpătat un aer matur, feminin și cu influențe rock.
Chiar dacă promovarea prin intermediul proiectului Instagram a luat sfârșit, linia de accesorii Lesfillesflorissantes a devenit, și ea, parte a brandului LaChatterie.

Pe Isabelle o puteți găsi la isabelle@lachatterie.ro sau offline pe Strada Bibescu nr. 19 ap. 11, unde se afla showroomul LaChatterie.
Îi puteți urmări activitatea pe site, dar și pe pagina de Facebook.
Proiectul Lesfillesflorissantes poate fi urmarit pe instagram aici.