Povesti de Craciun

 Din seria ce va recomanda echipa InStilulMeu.ro pentru lectura din concediu, v-am pregatit doua carti de la editura Aramis ca sa le cititi copiilor in pragul sarabatorilor ce bat la usa.

Poveste de Craciun
Compasiune, bunatate, smerenie si toate cele necesare spiritului Craciunului… Poveste de Craciun semnata de inegalabilul Charles Dickens, este prin excelenta cartea care a reconsiderat Craciunul, dupa o trista, chiar intunecata perioada.

Pledoaria pentru adoptarea spiritului Craciunului este construita intr-una dintre cele mai agreabile forme de expresie – arta cuvantului, ce va incanta cu siguranta citit

Cu cat mai multi, cu atat mai bine- Carte de Craciun
Consacrata autoare a romanului „Doamna Doubtfire”, dupa care a fost ecranizat filmul de mare succes cu acelasi nume, ne incanta cu o neobisnuita poveste despre Sarbatoarea Craciunului.

Pentru Ralph, asta inseamna ca vor veni in vizita zece rude sau poate chiar mai multe. Inghesuiti cu totii intr-o casuta, pentru a se distra timp de trei zile si pentru a se bucura ca sunt impreuna cu toate rudele, cu unchiul Tristram, care arunca cu cartofi in pisica si mama aflata la un pas de o criza de nervi, este cat se poate de clar ca in aceasta casa cu cat sunt mai multi oameni laolalta, cu atat inseamna ca este mai rau!