Premier Spa – primul Health Spa de cinci stele din Bucuresti

Premier Palace Group a lansat cel mai nou si mai mare spa din Bucuresti, situat in incinta complexului de 5* Premier Palace Hotel & Spa, Bulevardul Ghencea nr 134.

 

La evenimentul organizat de STARDUST PR & EVENTS au participat oameni de afaceri, politicieni, consumatori de servicii Spa, care pana azi vizitau Spa-urile din afara tarii pentru a beneficia de tratamente de 5*, precum si vedete autohtone ca Dana Sota, Florin Dumitrescu sau Crina Matei.

PREMIER SPA, primul concept de Health Spa din Bucuresti, se intinde pe o suprafata de 3000 mp si dispune de 20 de cabinete de tratament dedicate nevoilor  si dorintelor celor ce sunt in cautarea echilibrului, a linistii si a starii de bine psiho-fizice.

PREMIER SPA a fost gandit ca o oaza urbana, in care iubitorii de tratamente spa din Bucuresti si din tara sa poata evada din stresul vietii moderne si sa patrunda intr-un sanctuar al linistii, reculegerii si relaxarii”, declara Lacramioara Moroianu, Consultant Spa & Project Manager. “Aici veti gasi o atmosferă unică de wellness: materiale naturale, lemn cald, piatra semipretioasa, lumini difuze si linii fine,  combinate cu elemente de design ce creează ambianta propice pentru a trai momente de relaxare, dupa o zi grea de lucru sau pur si simplu pentru o deconectare totala”.

Spa-ul ofera oaspetilor sai programe personalizate, care ii vor ajuta sa inlature stresul, sa simta efectele detoxifierii, sa-si recapete tonusul, energia si frumusetea. PREMIER SPA ofera o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate fiind croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete.

Noul concept imbina tratamentele wellness de relaxare si infrumusetare, cu cele medicale de recuperare, reabilitare si remise-en-forme.

 

La Premier Spa aveti ocazia sa beneficiati de toate cele 5 atribute esentiale ale “Starii de Bine” (wellness): apa, caldura, frumusete, miscare si relaxare.

Impartita in 3 zone esentiale, PREMIER SPA vine cu un concept unic, delimitand zona de relaxare – Thermarium & Pool, de cea wellness– Urban Oasis si cea de tratamente medicale – Clinique.

 

Cu o tehnologie de ultima generatie si design ultramodern zona Thermarium ofera cea mai complexa gama de servicii prezente intr-un centru SPA : Sauna Finlandeza, Bio-sauna, Baie de aburi , Hammam, Cabina Thalasso cu sare de Himalaya, Frigidarium , Dusuri emotionale , Hidromassagepool cu dusuri cervicale, camere de relaxare si piscina pentru inot.

In zona Urban Oasis, gama de tratamente oferite este ampla si gandita pentru a satisface orice exigenta: masaje din culturi orientale si occidentale, exfolieri, impachetari, ritualuri senzoriale, pachete si tratamente medicale alese pentru armonizarea corpului si mintii, tratamente estetice si cosmetice de inalta clasa.

Zona Clinique Spa vine in intampinarea celor care au nevoie de tratamente medicale specifice, masaje terapeutice, tratamente de recuperare fizica, medici specialisti in recuperare, detoxifiere si managementul stresului.

 Afectiuni precum entorse, luxatii, contuzii, fracturi, intinderi musculare sau redori articulare, care necesita recuperare si reintegrare in activitatea zilnica se pot trata in cel mai scurt timp posibil.

Pentru astfel de situatii PREMIER SPA va pune la dispozitie metode de recuperare medicala prin kinetoterapie, hidrokinetoterapie si fizioterapie (curenti de tip diadinamic, interferential si aplicatii de ultrasunete, laser, magnetoterapie si bai galvanice).

Puteti alege dintr-o gama variata de tratamente medicale si wellness, special concepute pentru afectiuni asociate sistemului locomotor si osos – reumatism degenerativ (osteoartrita) si pentru afectiunile reumatice inflamatorii, afectiuni ale coloanei vertebrale, afectiuni articulare, dureri cervicale si lombare, sciatica, afectiuni datorate unui stil de viata sedentar, afectiuni circulatorii, musculatura incordata, oboseala mentala si fizica.

Terapiile si pachetele medicale oferite au ca scop preventia, recuperarea fizica, reducerea pana la disparitie a durerilor patologige si articulare, imbunatatirea fortei si a tonusului muscular, remedierea afectiunilor reumatismale inflamatorii si degenerative, recuperarea sechelelor post chirurgicale si post traumatice, remedierea afectiunilor neorologice centrale si periferice, turbulari circulatorii periferice, osteoporoza, detoxifierea, reducerea stresului si redobandirea bunei dispozitii.

Ingredientele naturale folosite: namolul terapeutic, plantele medicinale curative, sarea terapeutica de Bazna, baile calde cu dioxid de carbon si noul concept de detoxifiere si regenerare Iyashi Dome –  au rolul de a sustine preventia, cat si redobandirea echilibrului psiho-fizic si recuperarea fizica, in cel mai scurt timp posibil.

Compania Premier Palace SRL este un grup care cuprinde in acest moment trei locatii pregatite sa primeasca oaspeti in Bucuresti si are in plan dezvoltarea si in alte zone ale tarii. Astfel, in capitala se afla Garden Club Terasa Berarilor, Odeon Restaurant&Events si Premier Palace Hotel & Spa.