Premieră în domeniul medical! Gynera este singura clinică de fertilizare in vitro din România premiată cu Aur la New York Quality Summit Award

Pe 26 Mai 2014, a avut loc la New York a 28-a convenţie “International Quality Summit” a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de ţări, alături de lideri din diferite domenii, personalităţi academice şi reprezentanţi diplomatici. În cadrul acestui eveniment renumit, a cărui ceremonie s-a desfăşurat în incinta Hotelului Marriott Marquis din New York, Clinica Gynera din Bucureşti – clinică privată de fertilitate, a primit Trofeul International Quality Award, categoria Gold.

“Suntem mândri şi onoraţi să fim desemnaţi câştigători într-o competiţie internaţională şi să ne alăturăm astfel unora dintre cele mai prestigioase companii din lume în ceea ce priveşte excelenţa, performanţa şi inovaţia. Trofeul “International Quality Award” înseamnă pentru noi o recunoaştere a rezultatelor remarcabile pe care le-am obţinut în ultimii ani, a calităţii serviciilor şi a profesionalismului întregii echipe. Ceea ce ne diferenţiază nu este numai succesul, ci faptul că oferim pacienţilor o experienţă pozitivă şi sprijin permanent“, a declarat dr. Laura Dracea, manager Gynera, Medic primar Obstetrică Ginecologie cu supraspecializare FIV şi Lector la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, unul dintre cei 10 experţi internaţionali care au elaborat un consens în domeniul fertilităţii, publicat în 2013 într-o prestigioasă publicaţie internaţională.

dr. Laura Dracea primind trofeul de la Presedintele B.I.D

Trofeul care de astazi isi va lua locul in Clinica Gynera

Cu peste 1500 de proceduri FIV efectuate în cei 7 ani de activitate, Clinica Gynera este primul centru medical din ţară exclusiv specializat şi dedicat domeniului fertilităţii şi reproducerii asistate şi totodată clinica privată cu cea mai vastă experienţă din ţară în tehnici de reproducere asistată. Rata excepţională de succes, de cca 50% pentru un ciclu FIV, este semnificativ mai mare decât media europeană de 35%. Acesta este numai unul dintre motivele pentru care Gynera este şi cea mai premiată clinica de fertilitate din România, cu 2 premii acordate în 2012 şi 2013 de Camera de Comerţ şi Industrie a României (Premiul Naţional şi primul loc în Topul Firmelor din România, la categoria servicii de asistenţă medicală), premiile acordate dr. Laura Dracea de către IBC Cambridge, UK şi revista „Business Women” şi mai nou, premiul Business Initiative Directions.

Orientarea către calitate are la bază o dotare şi investiţii excepţionale, gândite încă de la început pentru performanţă şi controlul riscurilor. Tehnologia utilizată în Clinica Gynera (echipamente şi medii de cultură) provine din SUA, Japonia şi Australia, chiar dacă implică, evident, costuri suplimentare. Alături de aceasta, sistemele Macher de identificare a embrionilor şi verificarea alocării lor către pacienţi sau softul Voluson care numără şi redă volumetric foliculii ovarieni ce conţin ovocite, sunt tehnologii digitale performante prezente în foarte puţine clinici din lume. Incubatoarele Gynera pentru embrioni sunt individuale şi alimentate cu un amestec de gaze special conceput.

Renumele de lider în domeniul medicinei reproductive în România este meritat pe deplin de Clinica Gynera, care a introdus pentru prima dată în România cele mai importante tehnologii avansate ale domeniului: cultivarea blastocistilor, vitrificare sau crioconservarea ovocitelor. Informaţiile medicale de pe website-ul Clinicii Gynera, http://www.gynera.ro/, sunt recomandate ca sursă bibliografică la un colegiu din California, Statele Unite ale Americii. Business Initiative Directions (B.I.D) este una dintre primele patru organizaţii internaţionale care implementează principiile calităţii în companii locale sau multinaţionale şi care acordă Quality Award companiilor care promovează excelenţa şi inovaţia.

Cunoscută ca cea mai cuprinzătoare competiţie în domeniul calităţii, Business Initiative Directions Awards se bazează pe şapte criterii de performanţă şi un sistem avansat de selecţie şi vot, după analiza activităţii, a performanţelor, a datelor de la Camerele de Comerţ, dar şi a informaţiilor din presă şi recomandărilor. Astfel, fiecare candidat este evaluat în comparaţie cu ceilalţi competitori din domeniu, precum şi în raport cu standardele generale de excelenţă.

În fiecare an, comitetul de selecţie este format dintr-un grup de experţi internaţionali, în timp ce juriul care stabileşte câştigătorii este format din lideri ai companiilor care au câştigat anterior. Printre câştigătorii ediţiilor anterioare se numără companii importante din Fortune 500, cum ar fi Turner Construction care a construit în Dubai cel mai înalt turn din lume sau Inventec Electronics Malaesia, liderul mondial în design şi manufactura electronică.

Dr. Laura Dracea in Times Square alaturi Presedintele B.I.D. si un grup de participanti la eveniment

Pentru a fi la curent cu noutatile Cilinicii Gynera, urmariti si paginile de Facebook: www.facebook.com/Gynerafertilitycenter si www.facebook.com/FertilityFriday, precum si web-site-ul www.gynera.ro. Imagini de la ceremonia desfasurata la New York si alte informatii si impresii de la eveniment vor fi impartasite cu mare bucurie celor care ne urmaresc.