PreSpring- Meli Melo – Amex

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea mai nouă colecţie – Amex – inspirată de femeia puternica, determinata, care se ingrijeste ca aspectul ei sa fie unul impecabil, pasionata de moda si implicit, de shopping.

Amex se adresează în mod special femeilor active, determinate, mereu la curent cu ceea ce e nou in magazinele de profil, care nu rateaza niciun eveniment pentru a se accesoriza indraznet. Pentru ele, o noapte in club sau o dupa-amiaza la shopping, in oras, reprezinta deopotriva, momente potrivite pentru a se afla in centrul atentiei.

Nuantele predominante ale colectiei Amex sunt cele de negru, albastru electric, magenta indrazneata, alături de nuante metalice, argintiu si auriu. Detaliile din piele, dar si elemente metalice, în combinatie cu insertiile din plexiglas, sunt elemente definitorii ale celei mai noi colectii.

În ceea ce priveste cerceii si colierele, piesele din noua colectie sunt statement, fiind realizate pe baza unor combinatii de materiale ce îmbină frumusetea si simplitatea metalelor aurii stralucitoare cu cea a pietrelor masive, aplicatiilor in culori contrastante si a insertiilor de piele cu diferite texturi. De la snakeskin la suprafete fine, acestea fac parte dintre vedetele acestei colectii.

Formele, suprapunerile de materiale, de culori si texturi, cat si detaliile atent lucrate, fac din acestea, piese care se vor afla, fara indoiala, in centrul atentiei.

Bratarile cat si inelele Amex, sunt realizate din lanturi si metale aurii stralucitoare, cu aplicatii din pietre transparente, dar si colorate, supradimensionate, iar daca le vei purta, cu siguranta vei atrage toate privirile.
Bratarile sunt deasemenea bijuterii statement, pe care orice fashionista trebuie sa le asorteze tinutelor in tendinte, la inceput de sezon.

Noua colectie propune genti, dar si plicuri de seara in care se imbina design-ul modern, liniile drepte, simplitatea, cu aplicatiile in culori metalice si piele cu textura metalica, in culori precum negrul, auriul, dar si albastrul electric.
Amex pastreaza formele drepte, iar negrul si auriul raman vedetele acestui preview al colectiei Primavara-Vara 2014. Formele geometrice râmân în trend si pentru această colectie.

Esarfele simple, cu franjuri si insertii metalice si texturi stralucitoare sunt si ele vedetele sezonului.

Amex te introduce intr-o lume in care femeia puternica, pasionata de felul in care arata si de moda, este vedeta.

Traieste si tu, intens, fiecare clipa, bucura-te de shopping, de moda, si fii mereu in centrul atentiei!

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în cele 41 de magazine din reţea, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova, dar si online pe www.melimelo.ro , începând cu 1 februarie, 2014.