Prezentare colectii noi in Galeria Designerilor Romani

Aseară, în Galeria Designerilor Români au fost prezentate cele mai noile branduri românești care, începând cu luna noiembrie, sunt disponbile pentru iubitorii de modă 100% românească. Malvensky, Razvan Firea cu o colecție capsulă intitulată Royal T, Maria Marinescu, ManurÍ, Naiv, Răzvan Vâlceanu, Novus by Denisa Tudor, Geanina Punkosti, Anca Puiu și Aura Salabașev cu brandul Aruana sunt noile branduri din Galerie.

Cătălina Toaxen, Director de Repoziționare și Expansiune Cocor, împreună cu Malvina Cervenschi și tânărul designer Răzvan Firea au deschis oficial seara, invitând pasionații de modă să admire cele mai noi colecții pentru sezonul rece. Prezentarea clasică de modă a fost înlocuită cu una mai puțin obișnuită: manechinele au fost așezate în anumite zone ale galeriei, ținutele putând fi observate de către invitații care s-au plimbat prin galerie. Ținutele au fost compuse din piese aparținând unui designer sau brand din galerie printre care Venera Arapu, AMC by Ana Maria Cornea, Iulia Dima, Corina Vlădescu, Stephan Pelger, DressUP in ART by Liviu Mihai, Murmur, Adelina Ivan, Norina Stoica, NAIV by Diana Popescu, Rhea Costa, Mirela Diaconu, ManurÍ, Laura Olteanu, Anca&Silvia Negulescu, Alexandra Calafeteanu, Mirela Diaconu.

Stylingul ținutelor a fost realizat de Monica Mezei, iar conceptul ales a fost cel de wild autumn. Machiajul realizat de Alina Brailescu, ABA Academy și hair stylingul de Camelia Negrea au contribuit la imaginea generală a ținutelor.

“Suntem încântați de această extindere a paletei de designeri, mai ales pentru că în acest mod, consumatoarele de modă românească vor avea mult mai multe opțiuni. Sperăm că această seară să fie încă o confirmare a faptului că susținem moda românească și implicit talentații designeri autohtoni, care prin viziunea lor îndrăzneață redefinesc în fiecare zi simțul estetic al străzilor din București” a declarat Cătălina Toaxen, Director de Repoziționare și Expansiune COCOR.

Seara a continuat cu un concert live al Laurei Gherescu, fosta concurentă la Vocea României, dar și cu un live painting realizat de talentatul pictor Liviu Mihai, care deține în galerie linia de tricouri DressUP  in ART.

Despre GALERIA DESIGNERILOR ROMÂNI

Deschisă în anul 2010, galeria, situată în cadrul magazinului COCOR ocupă un etaj întreg cu cei mai în vogă designeri români, devenind singurul magazin multibrand românesc, iar acum, în 2013 Galeria Designerilor Români se poate mândri cu o selecție de peste 40 de designeri, mulți dintre ei beneficiind și de recunoaștere internațională prin prisma participărilor la diferite târguri de modă.