Prima cafenea 5TOGO din Constanta

14237580_1178574175496063_1122298819605779861_n

5 to go” a deschis ieri, 12 Septembrie, prima cafenea în orașul Constanța. Cu un design atractiv și aceeași cafea proaspătă, noua locație vă așteaptă pe Bulevardul Tomis, nr.93.

Primul coffee shop 5 to go din Constanța este francizat de către soții Florin și Adriana Turtoi ce activează în domeniul construcțiilor, însă au ales să îmbrățișeze acest model de business pentru a avea propria afacere ce are la bază una dintre cele mai plăcute pasiuni ale lor, cafeaua.

După o discuție cu Radu Savopol și Lucian Bădilă, fondatorii brand-ului, au realizat că deschiderea unei francize to go reprezintă oportunitatea mult așteptată.

”Nu ne așteptam să vină atât de multă lume! Am văzut o latură a constănțenilor pe care nu o știam. Erau deschiși la nou, erau curioși și dornici să ne încerce produsele și să afle mai multe despre concept. Am vrut să facem ceva nou pentru constănțeni și am reușit.” ne-au spus  Florin și Adriana după marea deschidere de ieri la care au participat peste 150 de persoane, atât tineri cât și adulți.

Ideea de a deschide o franciză to go în Contanța a pornit de la fata lor, Ioana Turtoi, studentă la Academia de Studii Economice din București. Aceasta ne-a spus că frecventa des locațiile to go din capitală, a observat cât a prins în rândul bucureștenilor și a fost convinsă că și constănțenii vor iubi conceptul, design-ul și produsele to go.

Conceptul 5 to go mizează pe calitate la un preț corect și pe rapiditate, promovând ideea comercializării oricărui produs din meniu cu 5 lei.  Meniul ce conține 40 de produse, de la cafea până la croissante sau macaroons, acoperă tot segmentul de clienți, începând cu cei de 14 ani.

Prima cafenea 5togo din Constanta se află pe Bulevardul Tomis, nr. 93, și își așteaptă clienții într-o atmosferă primitoare și relaxată între orele orele 7:00 și 18:00, de luni până vineri și de la 9:00 până la 18:00 sâmbătă și duminică.

Despre 5 to go

Lansat pe piață la începutul lui 2015 de antreprenorul Radu Savopol, cel care deține pub-urile Old Nick din Sinaia și București, conceptul 5 to go a ajuns în prezent la peste 25 de locații, atât în Capitală cât și în țară, anunțând că până la sfărșitul anului vor ajunge la 40, dintre care 5 vor fi în orașele mari din țară.

Proiecte viitoare 

Urmează în perioada imediat următoare lansarea a încă două cafenele în orașele mari din țară, Cluj în zona Hasdeu și Pitești în zona pietonală.

Pe lângă aceste 3 cafenele din țară, 5 to go, plănuiește lansări și pentru București, următoarea fiind cafeneaua din zona Dorobanți, iar mai apoi Militari, Gara de Nord, Floreasca și Mario Plaza.