Principalele tendinte in ceea ce priveste tatuajele anului 2014

De pe bratele vanjoase ale marinarilor, detinutilor si soldatilor, direct pe covorul rosu! Tatuajele, caci despre ele este vorba, au devenit un accesoriu la moda odata cu publicitatea lor facuta de celebritati precum Angelina Jolie, David Beckham sau Rihanna. Din dragoste, pentru a marca un eveniment sau pentru a-si exprima personalitatea, motivele imprimarii definitive sunt nenumarate.

Iata care sunt principalele tendinte in ceea ce priveste tatuajele anului 2014:

Tatuaje XS

Extrem de chic si neconventionale, tatuajele XS vor conferi o doza de mister. Un simbol discret, finut, tatuat intr-un punct strategic cum ar fi pe ureche, la incheietura, pe glezna sau pe spate, se inscrie in tendinte in materie de tatuaje pentru 2014.

In plus, acestea sunt ideale pentru cele care nu au curajul sa isi tatueze un simbol mai mare, cu care sa ramana toata viata.

Ai senzatia ca aceste tatuaje costa mai putin? Nu te amagi! Exista un cost minim de la care porneste orice tatuaj, indiferent de cat de mic este. Mai exact, un semn permanent de dimensiuni XS poate costa intre 150-200 lei.

Tatuaje pe degete

Alt tip de tatuaj la moda in 2014 este cel realizat pe degete. Acestea au fost initial inspirate de Rihanna, care si-a inscriptionat pe degetul mijlociu cuvintele „Shhh” si „Love”. Desi inca se mai poarta inscrisurile, in 2014 sunt mult mai populare tatuajele care imita inele sau pietre pretioase (diamantul este in topul preferintelor).

Tatuaje cu pene

La mare cautare sunt si tatuajele cu pene, mai ales daca sunt amplasate in zone inedite. De la zona superioara a toracelui pana pe spate, intre omoplati, sau in zona coastelor si chiar la nivelul gambei, acest model de tatuaj in tendintele lui 2014 va conferi gratie si senzualitate.

Tatuaje cu pasari

La fel ca in cazul tatuajelor cu pene, tatuajele cu mici stoluri de pasari ofere un plus de feminitate, numarandu-se printre cele delicate, ideale pentru reprezentantele sexului frumos. Cele mai indicate zone pentru a amplasa acest tatuaj la moda in 2014sunt pe sau dupa gat, pe omoplat sau la nivelul gambei.

Tatuaje sub sani

Tatuajele sub sani au devenit populare tot datorita cantaretei Rihanna, care a ales un desen cu zeita egipteana „Isis”. Vedeta ramane una dintre principalele surse de inspiratie, atunci cand vine vorba de tatuaje pentru femei. Acest model este ideal pentru cele care nu se tem sa urmeze o anumita tendinta de moment, chiar daca aceasta nu va mai fi la fel de populara odata cu trecerea timpului.

Tatuaje tip pictura cu acuarele (watercolor)

Daca esti interesata de arta abstracta, afla ca printre tatuajele la moda in 2014 se numara si cele watercolor. Acestea dau senzatia ca au fost realizate in joaca, doar cu ajutorul unei pensule . De aceea, sunt recomandate firilor boeme, copilaroase.

Nu uita insa ca tatuajul va sta cu tine permanent, asa ca inainte sa optezi pentru unul asigura-te ca o sa iti placa sa il vezi acolo si peste cativa ani. Daca ai luat in calcul aceste aspecte si iti doresti intr-adevar un tatuaj, nu iti ramane decat sa te lasi inspirata de sfaturile noastre si sa iti alegi unul sau mai multe modele de tatuaje dintendintele anului 2014. Care este preferatul tau?

Famous Tattoo ofera o gama larga de servicii in domeniu, de la tatuaje mici si delicate, pana la cele complexe relistice, portrete, tribal, celtic, religioase sau dark style. Daca esti adeptul acestui stil de exprimare a personalitatii, alege un profesionist, caci tatuajul este vesnic!


Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, Famous Tattoo si-a gasit si casa noua, in centru capitalei pe Strada C.A Rosetti, Nr.25. Preturile Famous Tattoo sunt la fel de faimoase precum clientii ce i-au trecut pragul – 3,5 lei per cm² pentru tatuajele black&grey sau 4 lei per cm² pentru tatuajele color sau coveruri.

Usile salonului sunt deschise de luni pana vineri intre orele 12:00 si 19:00 si sambata incepand cu 12:00 pana la 16:00.

1. Watercolor Tattoos

Watercolor Tattoos

2. Finger Tattoos

Finger Tattoos

3. Matching Tattoos

Matching Tattoos

4. White Tattoos

White Tattoos

5. Tiniest Tattoos

Tiniest Tattoos

6. Typography Tattoos

Typography Tattoos

7. Temporary Tattoos

Temporary Tattoos

8. Black Line Tattoos

Black Line Tattoos

9. Coordinate Tattoos

Coordinate Tattoos

10. Arrow Tattoos

Arrow Tattoos

11. Triangle Tattoos

Triangle Tattoos

12. Tree Tattoos

Tree Tattoos

13. Vibrant Ink Tattoos

Vibrant Ink Tattoos