Produse must have pentru un styling fabulos

Keune lanzeaza New Fundamentals

KEUNE-NEW-STYLING-FUNDAMENTALS-PROD-675x427

O poseta neagra, un tricou alb simplu si o pereche de pantofi stiletto reprezinta acele lucruri simple, esentiale si neaparat de cea mai buna calitatece nu pot lipsi din garderoba niciunei femei. La fel sunt si noile produse de styling din gama Keune Design: piese esentiale pe care te poti baza oricand, indiferent de coafura pe care vrei sa o realizezi.

Produsele sunt versatile ,fiind concepute pentru toate tipurile de par, toate lungimile si sunt potrivite pentru orice tip de coafura.

 

1. Design Texture Cream reprezinta solutia pentru modelarea si remodelarea oricarei coafuri. Este o crema flexibila ce permite definirea coafurii si obtinerea celor mai creative forme si texturi. Texture Cream este recomandata pentru parul scurt sau de lungime medie.

“Plasticitatea unei coafuri reprezinta pentru mine un stil caruia ii sunt fidel. Cred in lejeritatea si nonsalanta degajata de o femeie care stie sa-si poate cu atitudine coafura. Texture Cream ma ajuta sa obtin corp, definitie nonstudiata si forme creative pentru clientele cu parul scurt sau mediu” Robert Bucur, brand educator, salon Estetique by Robert Bucur.

2. Design Press Wax este o ceara cu pulverizare, non uleioasa, ce ofera textura, corp si definitie oricarui tip de par. Produsul poate fi aplicat atat pe scalp cat si pe lungimi si are o finisare satinat-mata. Este perfecta pentru o coafura de zi cu aspect nefinisat. Press Wax este recomandata pentru parul scurt sau de lungime medie.

“Iubesc coafurile studiat- dezordonate si deseori propun clientelor mele acel look relaxat, feminin aparent nefinisat. Press Wax imi permite sa obtin acea doza de textura si definire lejera a coafurii, fara sa-l incarce. Imi place efectul semi-mat pentru ca ofera parului acel aspect natural, nestudiat” Andrei Zugravu- Keune brand Educator, salon Hairpond Timisoara.

3. Design Blow Dry Spray faciliteaza finisarea impecabila a coafurii si protejeaza parul impotriva caldurii excesive degajate de echipamentele de coafare (placa, ondulator,uscator de par. Reduce timpul de uscare si reprezinta o baza excelenta pentru coafurile speciale.

“Pe langa culoare, sunt pasionata de coafurile speciale. De-a lungul timpului am cautat solutii rapide si simple pentru a pregati parul clientelor mele atunci cand realizez coafuri de eveniment, Blow Dry Spray transforma parul intr-un material flexibil de lucru dar si o baza pentru produsele de styling aplicate ulterior.” Elena Ignea- Brand Educator, salon Elena Ignea, Suceava

Parul dumneavoastra are nevoie de forma si volum pentru a straluci din nou? Design Thickening Cream este solutia. Adauga corp, miscare si volum fabulos parului fin si tern. Diametrul fibrei capilare este ingrosat si in plus beneficiaza de protectie termica. Thickening Cream este potrivit pentru orice tip de par si pentru orice lungime, in special pentru parul fin, subtire.

“Un par sanatos, stralucitor si cu volum reprezinta atributele feminitatii. Ma bucur ca am gasit un produs care livreaza toate cele trei ingrediente pentru un rezultat cu adevarat uimitor. Deja clientele mele sunt indragostite de Thickening Cream” Cristina Rosca- Brand Educator, Academia Keune Romania.

Ilham-mestour11

 

Gama NEW FUNDAMENTALS a fost dezvoltata impreuna cu Ilham Mestourglobal Ambasador Keune Ilham are Peste 18 ani de experienta in fashion (editoriale si coperti pentru Vogue, Elle sau Harper’s Bazaar, in toata lumea) Experienta ei vasta din cadrul show-urilor de moda i-a permis sa dezvolte noi produse de styling adaptate nevoilor coaforilor moderni dar si femeilor sa obtina un look desprins de pe catwalk la salon sau chiar acasa. Ilham se ocupa de conceptul si realizarea coafurilor de podium pentru fashion show-urile Gucci, Prada, Louis Vuitton, etc.