Proiect13 – al doilea weekend de workshopuri “Cum mă îmbrac”

Proiect13 prezintă cel de-al doilea weekend de workshopuri de educaţie vestimentară, “Cum mă îmbrac”, în Vesuvio Café, pe 8 şi 9 februarie, între orele 11:00-16:00.

Proiect13_workshop1 (1)Proiect13  este o platformă educativă ce reuneşte zece workshopuri şi trei ateliere desfăşurate pe parcursul unei luni. În cadrul celui de-al doilea workshop, Gabi Urdă, Consultant Comunicare şi Designer, va vorbi despre garderoba personală şi redefinirea acesteia, despre tendinţe şi smart shopping.

Workshopurile “Cum mă îmbrac” sunt gândite în aşa fel încât fiecare participantă să afle cât mai multe informaţii utile pentru ea. Interacţiunea este încurajată, iar pentru a exploata la maxim potenţialul workshopurilor, în cel de-al doilea weekend, vom desfăşura jocuri de rol cu haine din garderoba personală. Participantele sunt încurajate să aducă trei obiecte vestimentare care le plac şi trei care le displac pentru a  descoperi cum edităm şi completăm garderoba în funcţie de personalitatea, cariera şi stilul de viaţă. Tot în weekendul cu numărul doi, aflăm care sunt tendinţele anului, cum putem să le adaptăm şi să le integrăm în garderoba personală. Ultimul punct de discuţie pe listă este: smart shopping sau cum ajungem să cumpărăm mai puţin şi să alegem mai bine.

În cadrul primului weekend am discutat despre: tipuri de siluete, garderoba de bază şi garderoba de ocazie, culori, haine care nu trebuie să lipsească din garderoba personală.

Cassandra, participantă la primul weekend de workshopuri, spune: “Excelent workshopul! Highly recommended, chiar şi pentru cine are impresia că ştie cum să se îmbrace. Gabi prezintă o mulţime de trucuri, dă sfaturi din experienţă, oferă soluţii verificate pentru problemele noastre de „imagine”. De asemenea, încurajează schimbul de idei între participante, discuţiile libere şi întrebarile. Pleci de acolo nu doar cu idei noi despre cum să te îmbraci, dar şi cu câteva prietene noi. Cafeneaua Vesuvio este un cadru foarte potrivit pentru aceste întâlniri: luminos, cald cu chelneri discreţi şi eficienţi.”

Mai multe detalii despre workshopuri se regăsesc pe site-ul Proiect13 şi pe pagina de Facebook.

Înscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. În mail trebuie să precizezi numele tău, numele workshopului/ workshopurilor şi/ sau atelierului la care îţi doreşti să participi şi numărul de telefon.

Preţul unui weekend de workshopuri şi ateliere este de 130 RON şi include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.

Persoanele care se înscriu la toate workshopurile şi atelierele beneficiază de un discount de 20%, iar persoanele care se înscriu la cinci workshopuri/ ateliere beneficiază de un discount de 10%.