PROIECT13, platformă de creativitate în modă şi stil de viaţă

REATIVE ARTS organizează sâmbătă, 15 septembrie cu ȋncepere de la ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) atelierul de accesorizare „Se poartă baroc!”.

Acesta reprezintă primul eveniment din platforma de creativitate numită Proiect13 care va cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada 15 septembrie – 8 decembrie 2012.

Atelierul „ Se poartă baroc!” se adresează tuturor celor care vor să dea o nouă viaţă hainelor mai noi sau mai vechi prin accesorizarea acestora conform noilor tendinţe în moda sezoanelor de toamnă-iarnă 2012 şi primăvară-vară 2013.

Participanṭii la atelier vor ȋnvăţa de la trainerii Creative Arts cum să accesorizeze diverse piese vestimentare: eşarfe, jeans, sacouri, tricouri sau fuste.

Fiecare cursant va avea la dispoziṭie materialele necesare accesorizării : dantelă, catifea, aplicaţii textile, perle, mărgele, flori artificiale, etc.

Cursanţii pot veni cu orice haină pe care vor s-o readucă în tendinţe prin învăţarea unor tehnici noi de accesorizare. Tehnicile vor fi aplicate în funcţie de stilul obiectului vestimentar şi de cât de mult doreşte posesorul obiectului vestimentar să-i schimbe aspectul.

“Cineva a spus că nu avem un suflet, ci suntem un suflet. Avem un trup, iar eu aş adăuga că prefer să mi-l port pe al meu pe afară. Cred în accesoriu şi în accesorizare ca o prelungire exterioară a personalităţii fiecăruia ” a declarat Anca Spiridon, trainer Creative Arts.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfăşura într-o atmosferă boemă, specifică ceainăriei Caffé D`Arthé, astfel că toţi cei prezenţi se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice şi chiar cu băuturi pe bază de ciocolată cu diverse arome.

Costul atelierului “ Se poartă baroc!” este de 50 de lei. Acest cost include toate materialele ṣi accesoriile folosite de participanṭi care vor avea parte şi de o limonadă din partea casei.

Alte detalii:

  • Atelierul se va desfăşura la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7)

  • Vârsta recomandată pentru participanṭi: ȋntre 10 ṣi 80 de ani

  • Data limită de înscriere: 15.09.2012, ora 10:00

  • Durata cursului: între 2 şi 4 ore, în funcţie de complexitatea accesorizarii realizate de fiecare participant în parte;

  • Înscrierea şi obţinerea de alte informaţii se pot face, între orele 10:00 ṣi 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm laanca@creativearts.ro; 0721.329.890;

  • https://www.facebook.com/Proiect13