Promenada coboară prețurile odata cu lăsarea serii, la Shopping Night

 

Shopping Night: mall Promenada ofera discount-uri de pana la 50% in noaptea de 17 iunie!

În noaptea de 17 iunie, mall Promenada își primeste clienții cu reduceri de până la 50% între orele 22:00 și 24:00

Shopping Night Promenada

 

 În prima lună a verii, mall Promenada găzduiește un eveniment de neratat pentru iubitorii de fashion: pe 17 iunie are loc Shopping Night, seara în care toate prețurile scad odată cu lăsarea întunericului.

Peste 50 de magazine din mall Promenada vor oferi reduceri substanțiale, de până la 50%, între orele 22:00 și 24:00, valabile pentru mii de produse. Vizitatorii centrului comercial din Floreasca se vor putea bucura, înainte de începerea sezonului de reduceri, de prețuri speciale pentru cele mai noi colecții de haine, accesorii sau produse de beauty de la branduri renumite, cât și produse electronice, jucării sau cărți. Magazinele din centrul comercial își vor prelungi, astfel, programul cu 2 ore. În plus, după sesiunea de shopping, vizitatorii vor putea celebra noaptea reducerilor din mall Promenada cu un pahar de Prosecco din partea casei.

Printre magazinele participante la Shopping Night, în seara de 17 iunie, se numără:


FASHION:
Braiconf, Brise, Calzedonia, Colin’s, Deichmann, Depot 96, Ecco Shoes, Enzo Bertini, H&M, Hervis, Humanic, Il Passo, Intersport, Intimissimi, Kazar, Killtec, Lashez, Manoush, Office Shoes, Peek & Cloppenburg, Pepper Shoes, Promod, Stefanel, Suvari, Tchibo, The North Face, Tommy Hilfiger

BEAUTY: dm, Oliviers, Plant Univers, Sephora, The Body Shop, Optiblu, Sabon, Yves Rocher

DECORAȚIUNI INTERIOARE: Chic Ville

CĂRȚI ȘI PRESĂ: Autograf, Cărturești

ELECTRONICE: Flanco, iCentre

TURISM: Christian Tour

 

KIDS & TOYS: Babyna, Contessina, Lego, Noriel, Pink & Blue, Primigi, Tinkerbella

JEWELLERY: Murano, Pandora, Splend’or, Swarovski

 

FOOD & GAMES: TrickShot

Ofertele complete sunt disponibile pe http://promenada.ro/oferte. Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.