Prostafit, soluţia naturală pentru disconfortul cauzat de problemele prostatei!

Afecţiunile prostatei reprezintă astăzi cele mai răspândite probleme în rândul bărbaților. De cele mai multe ori acestea nu pot fi evitate, întrucât sunt cauzate, în general, de înaintarea în vârstă. Statisticile arată că aproximativ 70 % dintre bărbații trecuți de 50 de ani acuză probleme ale prostatei.

Patru semne care indică probleme ale prostatei

Deși nu reprezintă o problemă vitală, o boală la nivelul prostatei afectează grav calitatea vieții. Urinări nocturne, prostată mărită, senzația de golire incompletă a vezicii urinare și polachiuria (urinarea frecventă a unor cantități mici, respectiv mai mult de 6 ori pe zi), sunt toate manifestări curente ale acestei disfuncții. Prezența lor reprezintă un semnal de alarmă și de aceea ar trebui să vă prezentaţi cât mai repede la un medic urolog.

Prostafit este remediul care redă confortul prin îngrijirea naturală a prostatei

Prostafit, produs de Laboratoarele Ropharma, este un supliment alimentar ce conţine ingrediente naturale precum: extract uscat de pin, extract uscat de urzică, extract uscat de hamei, extract uscat de palmier pitic, extract uscat de mătase de porumb şi ghimpe. Această compoziție din  plante recunoscute pentru efectele lor benefice, are o acțiune directă asupra funcției vizicii urinare și a glandei prostatei. Bun diuretic și detoxifiant, ajută totodată la combaterea infecțiilor urinare prin reducerea intensității simptomelor de natură inflamatorie.

Cel mai important efect Prostafit este chiar reducerea metabolizării testosteronului liber în dihidrotestosteron (DHT), combinația naturală de plante fiind astfel factorul ce anulează activitatea chimică a disfunției prostatei. Comprimatele nu fac doar ca simptomele să dispară, ci luptă pentru ameliorarea stării de sănătate. Preţ: 23 Lei.

Actiune terapeutică:

  • Suplimentul alimentar Prostafit conţine ingrediente naturale sănătoase, fiind o combinaţie de plante, sub formă de extracte vegetale, recunoscute pentru aportul de substanţe benefice organismului uman, cu efecte pozitive asupra funcţiei vezicii şi prostatei;
  • Acţiune de stopare a înmulţirii bacteriilor în căile urinare;
  • Fortifică mecanismele de apărare ale căilor urinare, îmbunătăţind funcţionarea aparatului urinar;
  • Oferă o îngrijire completă a prostatei prin inhibarea 5-alfa-reductazei, enzima ce catalizează transformarea testostosteronului liber în dihidrotestosteron (DHT), responsabil cu creşterea în volum a prostatei;
  • Bun diuretic şi detoxifiant;
  • Reduce frecvenţa urinărilor nocturne datorate adenomului de prostată (hipertrofia benignă de prostată), inflamaţia prostatei (prostatita) şi a testiculelor;
  • Acţiune benefică în cazul infecţiilor urinare;

Compoziție și mod de utilizare

O cutie de Prostafit conține 30 de comprimate, administrabile de trei ori pe zi. O cură poate dura între 3 și 6 luni.

În concluzie, cu cât se recunosc mai repede simptomele şi se depistează  afecţiunea în stadiu incipient, cu atât sansele de a ţine sub control problema şi de a evita cancerul cresc.