Protejaţi pielea bebeluşului cu săpunul vegetal de la Weleda!

Copilul este centrul universului pentru orice mămică. Întotdeauna părinţii doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor, iar răsfăţul începe încă de la naştere. Îngrijirea mereu atentă a bebeluşului, arată dragostea şi dedicarea în creşterea propriului copil.

Tocmai de aceea, pentru sănătatea şi frumuseţea lui, trebuie să folosim cele mai bune produse. Cele mai indicate sunt produsele pe bază de ingrediente naturale, care curăţă, protejează şi catifelează pielea micuţului.

Frecvent, specialiştii ne atrag atenţia asupra produselor care trebuie evitate.

În această categorie intră toate produsele care conţin coloranţi, substanţe toxice sau SLS (laureal sulfat de sodiu). SLS este o substanţă agresivă des întâlnită în componenţa săpunurilor şi a gelurilor de duș, ce poate afecta sistemul imunitar al copilului.

De asemenea, poate provoca inflamaţii ale tegumentelor, iritare, senzaţie de mâncărime sau de arsură. Acestea sunt doar câteva din motivele care ne arată că trebuie să fim vigilente când vine vorba de sănătatea copilului şi de produsele pe care le folosim pentru îngrijirea lui.

Săpun vegetal cu galbenele Weleda, pentru curăţarea blândă a pielii delicate

Înainte de a cumpăra un produs cosmetic trebuie să ne asigurăm că acesta este unul natural. La nivel internaţional există mai multe organizaţii care clasifica produsele naturale după reguli stricte. O astfel de organizaţie de prestigiu este BDIH.

Un produs care are sigiliul BDIH nu conţine coloranţi, parfumuri sintetice, parafine sau silicon. În plus, materiile prime vegetale folosite provin, în cazul în care este posibil, din agricultură biologică controlată sau prin recoltare naturală certificata.

Reglementările BDIH constituie baza pentru cosmeticele cu adevărat naturale, iar Weleda reuşeşte chiar să depăşească unele cerinţele BDIH. Weleda nu foloseşte niciun conservant, nici măcar conservanţi identic-naturali.

Calitatea Weleda asigura mămicile că fac o alegere bună în folosirea produselor din gama baby. Îmbogăţit cu flori de galbenele şi muşeţel, săpunul vegetal cu extract de galbenele de la Weleda este adecvat pielii delicate şi sensibile a bebeluşului, datorită acţiunii sale blânde şi a parfumului sau delicat.

De asemena, el este recomandat şi pielii sensibile adulte sau pentru spălarea frecvenţă a mâinilor. Gălbenelele sunt foarte răspândite şi utilizate în domeniul sănătăţii şi al frumuseţii. Cunoaştem deja că ele ajută la hidratarea pielii, la calmarea iritaţiilor şi la cicatrizarea rănilor.

Muşeţelul este o plantă cu proprietăţi antiinflamatorii ce ajută la eliminarea toxinelor din epidermă şi la activarea circulaţiei sangvine. Melanjul celor două ingrediente face din săpunul vegetal un produs ideal pentru pielea bebeluşilor, dar şi pentru protecţia pielii sensibile a adulţilor.

Folosit cu regularitate, acest produs regenerează mâinile crăpate, catifelează pielea, ameliorează eczemele şi lăsa o senzaţie plăcută de prospeţime.

Preţ: 22 Lei

Compoziţie: baza din ulei de palmier, ulei de cocos şi ulei de măsline, apă, glicerina, amestec de uleiuri eterice naturale, extracte din flori de galbenele (calendula), flori de muşeţel, rizom de iris, panseluţe, orez şi malz, sare de bucătărie.

Produsele Weleda sunt disponibile în farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catenă, Citypharma dar şi în magazinele naturiste şi magazine online, din toată ţara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunatati, etc).

Produsele sunt testate clinic şi nu sunt testate pe animale.

Produsele Weleda susţin utilizarea materiilor prime ecologice şi economisirea apei şi a energiei. Ele sunt obținute în Germania, la Schwäbisch Gmünd, în apropiere de Stuttgart.