Provocarea următorului sezon: abordează noi piese emblematice și îmbrățișează moștenirea americană

Tommy Hilfiger vă invită să redescoperiți alura stilului clasic american reinventat. Cu accent pe celebrarea stilului colegial și îmbinarea eleganței cu elementele sportive, colecția Pre-Fall 2023 prezintă angajamentul brand-ului față de design-uri atemporale și perspective de modă contemporane.

New Icons: Reinventing American Classics

Tommy Hilfiger aduce o perspectivă proaspătă asupra articolelor emblematice din garderoba americană. Colecția prezintă o gamă de siluete inspirate de look-ul universitar care omagiază cel mai bun stil colegial.

Ready, Prep, Go! Elevating Sporty Staples

Colecția Tommy Hilfiger Pre-Fall 2023 oferă un twist rafinat și elegant articolelor sportive versatile. Combinând stilul preppy al brand-ului cu moda contemporană, colecția face ca tricourile rugby și Oxford să fie mai mult decât o ținută casual.

Red, White, and New: Celebrating Tartan

Intră în noul sezon cu celebrul tartan, reimaginat și reîmprospătat. Explorează modul prin care codurile stilistice de arhivă prind viață prin croiala ușoară, prezentând carouri perfecte care aduc un omagiu moștenirii bogate ale brand-ului.

Our Heritage, Your Style: Tartan Awakened

Tommy Hilfiger înțelege că moda ar trebui să fie atât accesibilă, cât și versatilă, iar colecția Pre-Fall 2023 oferă o interpretare modernă a tartanului pentru a satisface orice preferință de stil. Indiferent dacă preferați un aspect elegant și chic sau un look mai casual și relaxat, colecția oferă o gamă de siluete care încorporează fără efort acest imprimeu atemporal în îmbrăcămintea de zi cu zi.

Colecția nouă Pre-Fall 2023 este disponibilă pe tommy.com sau în magazinele TOMMY HILFIGER din România din București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

 

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.