Rasfat pentru barbati la Eden SPA!

Chiar daca se spune ca femeile sunt cele care acorda mai mult timp mentinerii unui aspect fizic placut, acum acelasi lucru se poate spune si de barbati. Contrar asteptarilor, si ei simt nevoia unui rasfat, a unei ingrijiri speciale care sa ii relaxeze, sa ii detensioneze si sa le ofere o stare de calm si buna dispozitie.

1311754652104

Relaxarea fizica si psihica este importanta in aceeasi masura, atat pentru femei, cat si pentru barbati, deoarece garanteaza o viata sanatoasa ca urmare a eliberarea tensiunii si a stresului – factori cauzatori ai depresiei si a altor afectiuni de ordin psihologic si fizic. Asadar, daca vrei sa ii faci o surpriza placuta partenerului tau, ar trebui sa iei in calcul urmatoarea noastra propunere!

Specialistii Eden Spa le recomanda barbatilor un tratament special Pachet Spa Gentlemen Time, care consta intr-un masaj de relaxare a celor mai profunde straturi musculare. Acesta va fi completat cu un tratament facial pentru o ingrijire masculina optima.

Masajul este considerat o parte din medicina complementara si alternativa, fiind din ce in ce mai mult recomandat datorita efectelor sale benefice asupra sanatatii.

Studiile arata ca masajele sunt eficiente in reducerea stresului, a tensiunii si durerii musculare, redand in acelasi timp senzatia de fortificare la nivel psihologic. Un masaj bine realizat poate reduce presiunea arteriala, poate imbunatatii sistemul imunitar si atenueaza secretia de hormoni ai stresului, daunatori pentru sanatate. In acelasi timp, acesta este un mod de a ridica moralul, datorita secretiei de serotonine, chimicale care ajuta la un somn mai bun.

In plus, Pachetul Spa Gentlemen Time asigura si hidratarea necesara pe timpul verii, cand tenul se usuca din cauza razelor ultraviolete. Astfel, pielea este hranita in profunzime cu ajutorul unui tratament facial bogat in substantele nutritive de care are nevoie pentru a stimula productia de melanina, pigmentul sau natural.

Asadar, profita de oferta noastra si ofera-i barbatului iubit relaxarea mult dorita! Terapeutii Eden Spa ii vor asigura diminuarea stresului si o stare generala de bine.

Mai multe informatii aici.