Răsfaţă-ţi pofta de dulce fără să te simţi vinovată cu noua colecţie Paris Sucré

Pentru că dulceaţa prăjiturilor merge mână în mână cu Bourjois, noua colecţie de primăvară-vară Paris Sucré introduce nuanţe inspirate direct din universul gourmet.

Pe pleoape rozul delicat al fardurilor mono se contopesşte cu verdele anason pentru un rezultat îndrăzneţ plin de farmec. De mai mult de 150 ani, Bourjois oferă femeilor cel mai uşor mod de aplicare şi combinare al fardurilor de pleoape datorită tehnologiei “de coacere”.

Pe lângă această combinaţie delicată şi de efect, genele ajung pe culmile volumului cu mascara Volume Glamour Max – formulă care conferă rezistenţă de până la 16h şi un negru intens datorită extractului de perlă neagră.

 

Noile nuanţe suculente de roz şi corail ale legendarului gloss Effet 3D garantează buze delicioase şi strălucitoare! Cu o formula care conţine 92% agenţi nutri-protectori şi de hidratare, gloss-urile Effet 3D acţionează ca un adevărat balsam, conferind 8h de hidratare.

Unghiile devin ultra-feminine, îmbrăcate In nuanTe pastelate de lila şi corail. Lacul de unghii 10 Days conferă o rezistenţă sporită prin prezenţa pro-siliciului, iar pensula unghiulara asigură precizie în aplicare pentru rezultat impecabil. S-au dus zilele retuşurilor!

Pentru a contura şi mai bine acest look gourmet, blush-ul discret In nuanţa de roz trebuie aplicat pe pomeţi, conferind astfel tenului o învăluire uşoară, indispensabilă.