Razvan Ciobanu, prima linie efortless chic

Nou pe Molecule F! Razvan Ciobanu, prima linie efortless chic disponibila online

Molecule F isi extinde portofoliul cu un nume cu greutate.

Dupa 20 de ani de design exclusivist, Razvan Ciobanu – „copilul rebel al modei romanesti” – initiaza cu Molecule F prima sa colaborare online.

 

Unul dintre personajele cele mai cunoscute si iubite ale modei romanesti, unul dintre cei mai talentati designeri vestimentari al ultimilor 20 de ani, Razvan Ciobanu creeaza pentru Molecule F o linie speciala de piese vestimentare calauzit de pasiunea pentru frumos si veritabil.

Razvan Ciobanu creaza piese de o feminitate debordanta, capabile sa faca o femeie sa straluceasca fara efort. Format profesional in Bucuresti si Timisoara in cadrul Facultatii de Arte, Razvan colaboreaza de-a lungul timpului cu case de moda celebre precum Viviene Westwood sau Loewe si este recunoscut pentru spectacole de moda exceptionale si tinute haute couture preferate de cele mai elegante vedete.

Pe Molecule F, Razvan Ciobanu prezinta azi pentru prima data online o linie pret-a-porter in stil urban chic, compusa din piese delicate, cu accente elegante, ce combina materiale confortabile usoare precum bumbacul si fluide precum matasea.

Sunt mereu in cautarea texturilor care fac femeia sa se indragosteasca de hainele preferate. Bumbacul senzual sau matasea fina mereu in miscare sunt inspiratia mea pentru aceasta linie noua. Let’s summer!” Razvan Ciobanu

Vara aceasta imprimeurile Paris, Londra sau New York sunt inspirate de ideea de city break, pentru un moment de recreere stilistica, in cautarea feminitatii versatile si confortabile. Pe langa piesele imprimate digital, selectia Razvan Ciobanu pentru Molecule F cuprinde si piese cruise si casual pentru o vara completa.

Poti naviga prin toate piesele semnate Razvan Ciobanu pe Molecule F,  in cautarea acelor piese esentiale pentru o zi de vara reusita, de dimineata pana seara.

 

 

 

 

 

 

Te invitam pe Molecule F, sursa ta inepuizabila de shopping romanesc de calitate la puterea online!