Răzvan Vâlceanu anunță parteneriatul cu Gentlemen’s Club & Ladies Club pentru un stil made to measure

Brandul de cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu anunță parteneriatul cu fondatorul  Gentlemen’s Club& Ladies Club, consolidând astfel misiunea de a promova un stil de viață frumos.

1 SAM_1774

După parteneriatul cu Club Moving România, Răzvan Vâlceanu intră în comunitatea domnilor și doamnelor care încurajeză prin stilul propriu de viață un exemplu de conduită etică și eleganță în societatea în care trăim.

Membrii Gentlemen’s Club & Ladies Club se implică activ în dezvoltarea unui stil de viață ce promovează eleganța, etica și regulile de conduită în societatea contemporană. Astfel, Răzvan Vâlceanu completează perfect această comunitate, adăugând plus valoare prin modelul sau de business. Cămășile made to measure înseamnă stil, grijă față de aspectul în societate și promovează cunoașterea unei conduite vestimentare în funcție de evenimentele pe care le frecventează clienții.

SAM_1822

“Noi ne adresăm celor care zi de zi se preocupă de propria lor dezvoltare, prin ceea ce aleg să citească, lucrurile în care se implică, ce anume mănâncă și cum au grijă de corpul lor. Acest business are la bază aceeași  grijă pentru detalii, iar stilul este un lucru care se cultivă în timp.  Noi nu facem doar cămăși, ci îi și învățăm pe clienții noștri ce ținute să opteze și despre cum să combine accesoriile,” a declarant Răzvan Vâlceanu.

“Ne bucurăm de colaborarea cu Răzvan Vâlceanu, fiind o comunitate în permanentă dezvoltare și pentru care focusul pe propria persoană este deosebit de importantă. Clubul nostru este format din oameni din diferite medii care sunt dornici să învețe lucruri noi și să transmită mai departe lucrurile în care ei sunt lideri. Gentleman presupune printre multe altele să fii bine îmbrăcat și să ai stil, iar Răzvan este un lider de opinie în acest domeniu,” a declarat Cornel Istrate, fondator al Gentlemen’s Club & Ladies Club.

Impecabilitatea unei ținute vine din hainele pe care le porți și felul în care le porți, iar faptul că adesea eleganța stă în simplitate, nu înseamnă că este și un lucru simplu de obținut. Membrii celor două cluburi exclusiviste se vor putea bucura în urma acestui parteneriat de sfaturi despre ținute care îi avantajează și de cămăși made to measure la prețuri preferențiale.

Despre Răzvan Vâlceanu made to measure

Sub sloganul „we speak shirts”, brandul  propune o imagine clasic-moderna, de inspiratie hi-tech. Elementele definitorii pentru cămăşile create de Răzvan Vâlceanu sunt focusul pe detalii de design şi calitatea materialelor şi a producţiei.  Camasile made to measure sunt create dupa un tipar personalizat pentru fiecare client, in functie de situatiile in care va purta camasa, preferintele sale in materie de stil si accesoriile din garderoba la care va asorta camasa. Totodata, brandul „Razvan Valceanu” a lansat si o prima colectie ready to wear ce cuprinde trei stiluri, business, cocktail si smart casual, disponibile pentru barbati, femei si copii. Materialele utilizate în realizarea cămăşilor sunt furnizate de către producătorul italian Canclini 1925, unul din liderii internaţionali în domeniul bumbacului pentru cămăşi. Cămăşile sunt fabricate în România pe modelul tiparului italienesc. Toate modelele sunt realizate din bumbac egiptean Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe.