READ MY MIND 7 O’CLOCK TEA&FASHION

Marti, 16 aprilie, de la ora 19:00, la ceainaria Joie de Vivre, are loc „Read my mind 7 o’clock tea&fashion„. Decor de poveste, flori, ceai, prajituri, poze la panou to take home, trei expozanti speciali si promisiunea unei nopti de neuitat. Veti putea admira colectia de toamna-iarna 12/13 semnata Simona Semen, genti Bookletta si accesorii Fire de murg. Ni se alatura si Ana Ularu, una din cele mai importante tinere actrite din Romania. Un alt fel de eveniment ce va va face sa uitati cateva ore de agitatia cotidiana. Sunteti invitati sa visati frumos alaturi de noi si sa va bucurati de atmosfera calda a ceainariei cu prieteni vechi si oameni pasionati de moda si frumos.

 

„Cred în simplitate, în sofisticarea detaliilor şi expresivitatea întregului ca elemente ce te ajută să te regăseşti şi să îţi afli locul. În concertul zilelor noastre este esenţial să îţi descoperi şi rafinezi constant stilul cu atât mai mult cu cât cred că hainele sunt mesageri ai persoanei care le poartă. Ele vin să completeze poveşti personale, stări, momente. Alegand designul vestimentar ca stil de viata, imi asum responsabilitatea mesajelor pe care hainele create de mine le transmit. Cred ca povestea din spatele hainelor pe care le alegem, poarta amprenta povestii designerului creator si este desavarsita cu povestea fiecaruia dintre noi.” (Simona Semen)

„Bookletta este un concept de geantă pentru carte unic în lume, o invenţie înregistrată oficial. Este structurată astfel încât să aibă un buzunar din plastic separat special pentru carte (care se extinde în funcţie de volumul acestei), în care aceasta este protejată de şifonare, pătare, de umiditate, etc. În acel buzunar încape şi un ipad, un kindle, nook, sau orice gen de gadget de pe care citeşti.  Bookletta este cea mai bună prietenă a cărţii tale!”. (Sanda Cojocaru-Bookletta)

”Fire de Murg înseamnă bijuterii care transmit un mesaj al decenței, al fastului, dar mai ales al bucuriei de a te accesoriza cu stil și personalitate. Este un exercițiu de sensibilitate și frumos, de splendoare a acțiunilor mărunte. Lucrate din materiale naturale, ce au la bază metalul și fibrele sau sforile mătăsoase, sunt puternic legate de tradiția și obiceiurile românești mai ales prin arta împletitului, cât și prin moștenirea minunată a vechilor expresii populare, printre care și cea care anunța apusul soarelui: `A intrat murga în sat`. Nu oferim doar o reinterpretare modernă, ci o poveste despre manufactură și frumos.” (Fire de murg)