#reBORN dinner la NUBASummervibes

Săptămâna trecută la #NUBASummervibes a avut loc #reBORN dinner, primul social event al sezonului după perioada de izolare în care ne-am aflat cu toții. La eveniment au participat vedete, bloggeri, instragrai și ziariști mondeni.

DSC_8262

Cina a marcat redeschiderea teraselor și implicit a unui nou sezon de vară la #NUBASummervibes pe malul lacului Herăstrău. Pe parcursul serii invitați au socializat, păstrând normele legale de distanțare socială impuse. Pe mesele de câte 4 persoane, frumos decorate de către Patchouli Flowers, au fost servite rând pe rând preparate precum Wagyu Mini Tacos, Beef SpringRolls, Caracatitia cu sos chimichuri, Calamar întreg la grătar și alte preparate vedetă din meniul Nuba, inclusiv deja faimoasă prăjitură Pavlova. De la cină nu au lipsit nici diversele băuturi care să acompanieze mâncare, și, mai ales, voia bună.

DSC_8285

Deși cu un program ușor incerc din cauza situației globale cu care ne confruntăm, NUBA pregătește diverse surprize muzicale și de entertainment pentru clienții locațiilor atât din București cât și din Mamaia.

DSC_8290

La final, participanții au fost invitați să își aleagă de pe masa frumos decorată de către Patchoului Flowers, orice floare sau chiar întregul aranjament, pe post de give-away. Patchouli Flowers sunt cunoscuți atât pentru aranjamententele spectaculoase realizate în florăria boutique din cunoscutul rond Dorobanți, cât și pentru evenimentele exclusiviste, private, organizate în țară și în străinătate.

DSC_8292

După cum bine știți, NUBA este unul dintre cele mai mari lanțuri de club-restaurante din România, având deja 4 locații (NUBA, Nuba Cafe, #NUBASummervibes, NUBA Beach Club) în care se organizeaza unele dintre cele mai exclusiviste petreceri de zi și de noapte la care au participat pe rând artiști precum Paris Hilton, Gianluca Vacchi, Craig David, Black Coffee, Antonis Remos, Rick Ross, Valeron, Ja Rule, și mulți alții.

DSC_8321