Recenzie: Crema Antirid de Zi Q 10 şi Ceai Verde

Fiind vară, evident avem ceva probleme cu radiaţiile solare.Pentru un ten adult, aceasta e o problemă ce nu poate fi ignorată. Soluţia ideală, pentru mine, a fost Crema antirid de Zi Q 10 + Ceai Verde. Într-un oraş mare cum este Bucureşti, poluarea e la ordinea zilei datorită numărului mare de maşini şi al prafului omniprezent, iar acum fiind şi vară, razele ultra violete sunt cei mai mari duşmani ai pielii.

De ce am ales Crema Antirid de Zi Q 10 + Ceai

Alegerea produsului perfect este o sarcină dificilă. Particularităţile tenului tău depind în primul rând de stilul de viaţă pe care îl duci.  Până de curând eram destul de superficială în ceea ce priveşte îngrijirea corectă a tenului, fiind şi o mare consumatoare de cafea şi tutun, iar pe de altă parte am fost destul de sceptică în folosirea produselor de genul. Neglijenţa însă este cea mai mare greşeală! La scurt timp după ce am aplicat cu regularitate crema antirid, m-am declarat extrem de mulţumită de efectele acesteia. Ridurile au început să fie din ce în ce pe mai puţin vizibile aşa că ce poţi să-ţi doreşti mai mult de la o cremă? Înainte să intrăm în panică pentru că nu avem aspectul dorit şi să începem să edităm poze în photo  shop, vă sugerez să îi acordaţi o şansă acestei “poţiuni miraculoase”.

Mod de folosire

Dacă şi voi vă confruntaţi cu probleme de genul, cea mai bună metodă de folosire a cremei este aplicarea acesteia cu regularitate, de preferinţă dimineaţa. Aplicăm crema pe pielea curată şi tonifiată şi în felul acesta îi conferim o protecţie sporită. Efectele vor fi vizibile în scurt timp. În momentul în care te vei privi în oglindă vei remarca o piele hidratată, fermă şi plină de vitalitate.

Ingrediente:

Combinaţia de coenzimă Q10, extract de ceai verde, ulei de sâmburi de struguri, ulei de germeni de grâu şi vitamine (A & E) are ca efect regenerarea în profunzime a pielii şi hidratarea completă.

 Pret : 15.50 lei