Recenzie: cremă gommage pentru față

De cateva zile îmi simţeam tenul extrem de încărcat din cauza căldurii excesive de afară şi a prafului din aer care se încăpăţanează să se lipească de fondul de ten de pe faţă astfel încât atunci cand ajungeam acasă constatam că zona T îmi luceşte şi arată din ce în ce mai inestetic. Aşadar m-am hotarât să-mi aplic un gomaj care să mă scape de stratul de toxine acumulat la nivelul pielii şi să-mi pregăteasca tenul pentru hidratare şi hranire cu o cremă light, care să nu-mi încarce tenul. Cum nu sunt adepta maştilor preparate în casă ( prea multă mizerie, maşti care curg sau care se îndepărtează greu), am dat fuga la primul magazin naturist de unde, la recomandarea specialiştilor, mi-am achiziţionat Crema Gommage cu extract de gălbenele de la Cosmetic Plant la numai 8,5 lei.

Ce mi-a placut la ea? 

Niciodată nu ştiu cât trebuie să masez zona T a feţei astfel încât să fie exfoliată complet. Gomajul pe care l-am aplicat ştiu că trebuie spălat atunci când începe produsul să se usuce si să se formeze granule mici.

Se spală extrem de uşor, cu un prosop călduţ am îndepărtat restul de produs cu un singur gest.

O pot folosi o dată, maxim de două ori, pe săptămână. O poţi aplica pe toată faţa, însă zona în care am insistat cel mai mult a fost zona T, iar pe restul feţei am folosit crema ca un exfloliant uşor.

Textura uşoară, albă ca o crema cu microgranule fine, se întinde uşor, pe toată suprafaţa pielii.

Cosmetic Plant acordă o atenţie specială tratamentelor naturale, venind în întâmpinarea problemelor tale cu produse pentru toate tipurile de ten, necesare menţinerii sau reactivării funcţiilor esenţiale ale pielii, pentru a scoate în evidenţă adevărata frumuseţe a fiecărei femei.

Gălbelene – ingredientul principal al gomajului

Efectele substanţelor active: cicatrizant, calmant, emolient, antiinflamator, antiseptic, protector

Prin compoziţia sa granulară şi conţinutul în extract de gălbenele, crema accelerează procesul normal de regenerare celulară, îndepărtează impuritaţile şi celulele moarte, lăsând pielea curată şi netedă. Aplicaţi crema pe frunte, nas, obraji şi bărbie. Masaţi cu mişcări uşoare până se formează mici aglomerări. Îndepărtaţi-le. Ştergeţi apoi faţa cu un tampon de vată îmbibat cu apă călduţă, loţiune tonică sau lapte demachiant. Tenul devine curat, luminos şi deosebit de catifelat. Aplicaţi apoi crema preferată. Folosiţi o dată sau de maxim două ori pe săptămână. Evitaţi zona din jurul ochilor.

Ingrediente:
Aqua, Paraffinum liquidum, Polyethylene, Cetyl alcohol, Stearic acid, Potassium cetyl phosphate, Propylene glycol, Hydrated silica, Calendula Officinalis extract, Sodium benzoate, Hydroxyethylcellulose, Linalool, Parfum, Methylparaben, CI77492, CI77510.

Are 50 ml și costă 7-8 lei.