Recenzie: Loose Powder de la Flormar

Fiecare dintre noi a început să simtă puterea sezonului cald pe propria piele. Zilele trecute mi-am dat seama că încerc în zadar să fac față căldurii toropitoare de afară. Orice machiaj aș fi folosit îmi provoca o senzație de disconfort și nemulțumire. Asta m-a făcut să început să caut… Să experimentez produse răcoroase, tot felul de creme sau blushuri care să îmi poată rezolva problema. Am descoperit întâmplător Pudra Loose care s-a dovedit a fi soluția perfectă. Pot spune cu mâna pe inimă că este aliatul ideal în sezonul cald, pentru că reușește să absoarbă transpirația de la nivelul tenului și menține machiajul intact cât mai mult timp.

Ce mi-a plăcut la ea?

Compoziția pe bază de apă pătrunde treptat în ten, menținându-l hidratat pe întreaga zi. Nu numai că nu îți mai simți fața grasă și îmbâcsită din cauza căldurii și a prafului din atmosferă, ci reusești să îți lași pielea să respire. Mirosul plăcut îți oferă o senzație de maximă naturalețe și rafinament, tocmai pentru că nu vei mai avea impresia că ai un machiaj încărcat. Pudra se absoarbe repede și controlează excesul de sebum, făcând ca pielea să îți rămână netedă, proaspătă și foarte mătăsoasă.

 Ce este deosebit la ea?

Nu credeam că o pudră poate face atâtea, dar aceasta s-a dovedit utilă și pentru pielea sensibilă. La nevoie, vindecă iritațiile și încetinește procesul de oxidare a țesuturilor.

Preţ: 39 lei