Recomandare video: "O zi făcută din sticlă"

În 2011, Corning Incorporated a împărtăşit viziunea sa pentru viitorul apropiat. Imaginile video au captat imaginația a milioane de oameni cu o viziune asupra modului în care sticla, în parteneriat cu tehnologiile companiilor, va ajuta, pe viitor,  la modelarea vieţii noastre de zi cu zi.

În „A day made of glass”, imaginile arată cum traiul zilnic este facilitat de folosirea sticlei, astfel încât sticla ține locul perdelelor sau al televizorului.

Totodată, sticla este folosită de familia din prezentare în toate celelalte activități, de la bucătărie, până la dotarea automobilelor. Chiar și la cumpărături sau în mediul de afaceri, tehnologia este schimbată.

Povestea despre o lume mai conectată continuă cu încă o zi din sticlă „A day made of glass 2”, astfel, Corning, extinde inovaţii de sticlă în câteva locuri şi aplicaţii diferite.
În „A day made of glass 2” se continuă activitățile aceleași familii futuriste și  se concentrează pe tată şi  pe cele două fiice.

Ocupațiile fiicelor, învățatul, joaca și activitățile de zi cu zi, sunt facilitate de folosirea sticlei. Școala devine mult mai interactivă, iar sistemul medical este extrem de îmbunătățit.

Corning este o corporaţie la nivel mondial, cu facilităţi de producţie în întreaga lume și se bazează pe o vastă rețea de furnizori, potrivit corning.com

Poate că în viitorul apropiat toate aceste lucruri, care ne lasă cu gura căscată de uimire, vor deveni posibile datorită sticlei.

Andreea Georgiana Cristea