Redescoperă anii ‘60: ScandalEyes Retro Glam

Anii ‘60 sunt din nou la modă, au revenit ochii mari, cu gene pline, arcuite.” Aceasta a fost dezvăluirea pe care a făcut-o Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London, la evenimentul de lansare a celei mai noi mascara din portofoliu: ScandalEyes Retro Glam.

 e0913sdhpgs_retroglam

Lansarea a avut loc într-o gradină bucureșteană cu aer londonez. Decorată cu elemente care duceau rapid cu gândul la celebra Carnaby Street și la anii ’60, grădina le-a primit pe invitate cu muzică britanică veche și o atmosferă relaxată de vară târzie.

Invitatele au descoperit peria în formă de clepsidră a noii mascara ScandalEyes Retro Glam care urmăreşte linia genelor şi creează, prin aplicare în interior şi exterior, un aspect îndrăzneţ, cu ochi mari şi volum, dar și tușul waterproof Scandaleyes Micro, cu ajutorul căruia au trasat cele mai fine și mai artistice linii direct pe pleoapele lor.

 retro-125937_L

Petrecerea s-a încheiat pe aceleași ritmuri retro glam, cu zâmbete largi, pleoape perfect conturate și gene cu super-volum!

 

Despre produs

Mascara ScandalEyes Retro Glam și Liner Scandeleyes Micro. Obţine lookul anilor ’60 şi gene cu volum. Lasă-ţi genele să iasă în evidenţă şi să-şi arate curbele date de peria clepsidră care realizează un aspect de ochi mari şi îndrăzneţi. Completează look-ul cu o tușă subțire pe pleoapa mobilă. Este scandalos de modern!

 Preţ de vânzare recomandat:  28 Lei