Redescoperă calea către tine prin programul „Love your life”

Atunci când te decizi că în viaţa ta este loc de mai bine, când conştientizezi faptul că pentru a deveni mulţumită de tine şi de corpul tău este nevoie să schimbi ceva, atunci eşti pregătită pentru un “antrenament” pe termen lung cu obiceiurile, convingerile şi stilul de viaţă. Programul „Love your life” pus la dispoziţie de către Eden Spa alături de Love Your Life Coach, Ana – Maria Alexandru, este calea cea mai simplă spre a te descoperi pe tine însăţi şi a dobândi echilibrul interior.


De multe ori recurgem la metode greşite pentru a ne atinge scopul: folosim experienţa practică a celor din jur fără a trece prin filtrul propriu nevoile şi obiectivele noastre sau ignorăm mesajele pe care le primim pentru simplul motiv că nu răspund exact întrebărilor sau problemelor personale.
Fericirea este un mod de viaţă, nu un scop declarat pe care trebuie să fim prea bune ca să-l merităm sau să-l atingem. Secretul consta în atitudinea pe care o abordăm faţă de cei din jur, faţă de încercările de zi cu zi şi, cel mai important, faţă de noi înşine.


„Este ideal să trăieşti astfel încât să tinzi spre perfecţiune, dacă acest lucru nu te împiedică să te bucuri de ceea ce ai în prezent, să fii fericit cu fiecare clipă. În momentul în care percepem orice realizare doar că pe un început către o altă luptă, o altă ţintă, mai înaltă, mai îndepărtată, atunci ne îndepărtăm şi noi de ceea ce suntem, căutând o himeră”, a declarat Ana – Maria Alexandru, Love Your Life Coach.Care sunt cauzele nemulţumirilor din viaţa noastră?


Să fie oare frica de a te declara fericit motivul pentru care cauţi altceva decât îţi oferă viaţa? Este sănătos pentru noi să trăim într-o permanentă concurenţă cu noi înşine, încercând să ne autodepăşim? Să ne amintim în acest caz că numai geniile declarate au experimentat această filosofie şi, din păcate, toate au murit singure şi nefericite.
Cunoaşterea limitelor proprii, a obiectivelor pe care dorim să le atingem, prin prisma propriilor puteri, găsirea focusului intern în jurul căruia să rezonam ne va conduce în cele din urmă spre idealul de fericire, o stare de spirit relativă şi efemeră.
Depinde de noi înşine să fixăm această stare de spirit şi să o umanizăm.


Terapia „Love Your Life”Ana – Maria Alexandru este Psiho – Socio – Pedagog, Formator de Formatori certificate A.N.C., membru al Asociaţiei Romane pentru Coaching (A.R.C.) şi Coach de echipă în proiectul inovator Zburd – Educaţie prin coaching. În urma experienţei de 14 ani în domeniu, ea s-a alăturat în prezent echipei Eden Spa, alături de care urmează să desfăşoare alte trei programe de wellness coaching: Wellness Seminar, pentru intensificarea energiei şi a stării de bine, Detox Coaching Program, pentru detoxifiere emoţională în paralel cu detoxifierea corporală şi Wellness Coaching Individual.

 Pentru mai detalii: www.edenspa.ro; wellnesscoach@edenspa.ro.