Timp de preparare: 5 minute
Timp de gătire: 10 minute
Gata în: 30 minute
Ingrediente:
95 g fulgi de cartofi uscați
125 g făină
8 g praf de usturoi
10 g sare
6 g piper negru
4 g de ardei iute, sau după gust
4 fileuri de pește cod
430 g unt aromatizat pentru prăjit
Mod de preparare
Pas 1: Într-un bol mediu, combinați fulgii de cartofi cu făina, praful de usturoi, piperul și sarea.
Pas 2: Înmuiați fileul de pește într-un bol cu apă rece.
Pas 3. Într-o tigaie adâncă sau friteuză se pune uleiul aromat și se încinge.
Pas 4: Treceți fileul de pește prin amestecul preparat anterior și îl frigeți în ulei timp de 5 minute. După ce îl scoateți din ulei, puneți-l pe câteva prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Sursa: allrecepies.com