Review: Body Lotion Rose Tea, Sabon

Unul dintre cadourile de care m-am îndrăgostit iremediabil a fost crema de corp Rose Tea de la Sabon. Insărcinată fiind în șapte luni, încercasem deja toate cremele de corp și pielea mea se încăpătâna să rămână uscată și aspră.

Ca să nu mai vorbim despre vergeturile care începeau timid să-și facă apariția. Dezastru. Nici nu știu sincer de ce am încercat-o pentru că de cum o văzusem o destinasem cutiei din biroul  soțul meu plină ochi cu creme începute și lăsate de izbeliște.

Mi-a plăcut, în primul rând, ambalajul. Nu era clasicul tub de plastic ci un recipient de sticlă cu etichetă vintage. M-a dus cu gândul la perioada postbelică din Paris. Nu mă întrebați de ce. Loțiunea miroase extraordinar, a petale de trandafiri proaspăt culeși din grădină. Aroma este delicată si elegantă şi, de data aceasta, imaginația m-a purtat către Audrey Hepburn.

Am întins loțiunea  cu simț de răspundere și a intrat repede în piele, lăsând în urmă un strat catifelat. Mirosul a persistat discret după multe ore si surpriză, a doua zi pielea mea era tot moale și hidratată ceea ce nu se mai întâmplase până atunci.

La capitolul avantaje, pe lângă mirosul deosebit, loțiunea are în compoziție și uree ceea ce o face ideală pentru pielea îngroșată de pe coate și, mai ales, pentru persoanele cu exces de keratină.

Altă parte bună ar fi faptul că, mai nou, poți să o comanzi de pe internet si că nu trebuie să cauți doar magazinele Sabon. Pe lângă asta, are factor de protecție 4 ceea ce ajută în zilele cu mult soare, nu-ți lasă pielea să îmbătrânească și o parfumează frumos și ușor pentru că la căldură mare, folosirea parfumului nu este foarte indicată.

Ca un minus însă are în compoziție și parabeni ceea ce poate face ca unele persoane să o refuze.

În orice caz, eu o recomand cu încredere pentru momentele în care vrei să te simți deosebită.

 Ioana Şandru