Review de produs: Rimel Maybelline The Falsies Volume Express

Voi face o recenzie pentru un rimel pe care îl folosesc zilnic și îmi place foarte mult. Este vorba despre The Falsies Volume Express, de la Maybelline.

Întotdeauna am fost de părere că nu este nevoie să cheltui foarte mult pe un rimel, pentru că se găsesc multe opțiuni minunate nu numai la firmele de lux sau profesionale de machiaj. Maybelline a făcut tot timpul rimeluri de bună calitate și foarte accesibile, ca preț. Pot să spun că am încercat aproape toate produsele din această gamă și nu cred că am fost dezamăgită vreodată.

De obicei caut multe review-uri și păreri despre un anumit produs înainte să îl achiziționez, dar când a fost vorba despre The Falsies Volume Express, am fost convinsă că îmi va fi pe plac. Acest rimel promite să confere un efect de gene false, cu 300% mai mult volum vizibil, acoperind până și cele mai micuțe gene din colțurile ochiului. Periuța este de plastic și puțin curbată, pentru a ajunge în cele mai mici locuri ale genelor. Promite să dea volum și să nu lase goluri printre gene.

Cum s-a comportat acest rimde fiecare dată două aplicări și nu simt că genele mele sunt încărcate.

Un aspect pozitiv este că periuța nu este foarte mare, astfel încât nu ajungi să te măzgălești pe pleoapă, cum se înâmplă cu rimelurile cu periuțe imense. Are perii denși, de plastic, care ajută la acoperirea tuturor genelor, de la rădăcină. Astfel, obții un efect de (aproape) gene false.

Mi se pare că este un produs care rezistă pe parcursul zilei, chiar dacă am folosit varianta care nu este waterproof. Pentru mine este foarte important ca machiajul meu să reziste o zi întreagă, pentru că rareori mai am timp să ajung acasă și să o iau de la început, cu toată rutina. De aceea am fost plăcut surprinsă să observ că The Falsies de la Maybelline chiar rezistă și nu m-am trezit cu rimel întins sau cu măzgălituri pe timpul zilei.

Când vine vorba despre periuța curbată, pot să spun că este de mare ajutor, nu numai la acoperirea tuturor genelor, dar și pentru curbarea lor. Am observat cum acest rimel are o mare influență asupra acestui aspect. Genele mele sunt voluminoase și curbate (desigur, dacă folosesc un ondulator de gene înainte de aplicarea rimelului). De asemenea, cred că adaugă și lungime genelor, dar nu este aspectul principal al acestui rimel. Cu siguranță volumul extra este punctul lui forte.

În concluzie, cred că Maybelline The Falsies Volume Express este un produs foarte bun, și la prețul său de aproximativ 30 de RON, nu ai cum să nu îl încerci măcar. Pentru mine a funcționat, mi-a dat un efect de gene curbate și cu volum. Îl recomand!

Șeila Memetcea