Review: Mouse Logitech M325, un gadget performant şi practic

Dacă sunteţi în căutarea unui mouse performant, elegant, cu un design atractiv, Logitech M325 ar putea fi o opţiune!

Uşor de manevrat

Mouse-ul Logitech M325  are o construcţie foarte buna, şi este  simplu de manevrat.  Pe laterale este dotat cu o suprafaţă cauciucată care ajută la o prindere mai bună, iar pe dedesubt are un comutator on/off şi un senzor optic de 1000 DPI care foloseşte lumina infraroşie, lumina sa nefiind vizibilă cu ochiul liber.

Foarte util

Piesa “de rezistenţă” a acestui mouse este rotiţa de scroll cu precizie mare,  dotată cu butoane stânga-dreapta, însă folosirea lor implicită nu este cea de scroll lateral, ci de „back” si „forward” în browser-ul web.

Este puţin mai greu, datorită bateriei AA, dar îţi dă ceva mai mult control. Scroll-ul e foarte lin, ceea ce poate deranja pe unii, mai ales dacă apeşi pe rotiţă să deschizi în pagina nouă un link.

Distanţă mare de acoperire

Receiver-ul acestui mouse face parte din generaţia nouă, „unifying”, a celor de la Logitech, şi permite conectarea mai multor periferice compatibile (maxim 6) la acelaşi nano receiver care poate fi lasat în portul usb al calculatorului. E un plus, dacă plănuieşti să îţi iei şi o tastatură compatibilă.

Mai mult, acest receiver funcţionează pe distanţe foarte mari şi fără a avea linie directă cu mouse-ul (aproximativ 4 metri printr-un perete de cărămida, spun producătorii). În interiorul mouse-ului există un spaţiu  pentru transportarea receiver-ului.

Pro: rotiță de scroll precisă, formă mică și ergonomică, în special pentru femei, distanţă mare de acoperire, senzor optic invizibil

Contra: ai nevoie de ceva antrenament  pentru a stăpâni click-ul pe scroll

Per total este un mouse foarte bun pentru folosirea de zi cu zi, mai ales pentru navigare web, recomandat pentru laptopuri, fiind foarte portabil. Echipa InStilulMeu.ro ţi-l recomandă! Preţ: 129 Lei. Il găseşti la Domo, Altex, Media Galaxy.