Revista ALL HOLLOW este acum disponibila in 12 tari

Incepand cu luna iulie, revista All Hollow va fi distribuita in marile capitale ale modei – Londra, Paris, Berlin, Roma, Hong Kong, New York.

Pe plan international, distributia All Hollow a fost preluata de catre Pineapple Media, din portofoliul caruia fac parte publicatii de glossy precum Harpers Bazaar Australia sau Interview Russia.

Odata cu numarul 4 al revistei (coperta Luminita Gheorghiu), All Hollow este distribuita in 12 tari – SUA, Franta, Belgia, Marea Britanie, China, Singapore, Taiwan, Polonia, Suedia, Italia, Germania și Canada, in librarii, spatii comerciale si locatii atent selectate. Printre acestea se numara Harrods si Broadway Market (Londra), Palais de Tokyo (Paris) sau Visconti (Roma). Pentru intreaga retea de distributie, apasati aici.

All Hollow este un produs romanesc si o publicatie trimestriala de stil ce isi propune sa cureze si sa genereze continut local original, din domenii precum moda, muzica, film, design si literatura. Revista este realizata exclusiv in limba engleza si reuneste oameni din industrii creative precum fashion, advertising, PR, muzica sau actorie. Aflata la cel de-al patrulea numar, All Hollow se pozitioneaza ca o revista independenta si un loc al experimentului artistic si cultural, gazduind atat contributii cu subiect local, cat si ale artistilor internationali, relevante pentru piata est-europeana.

Din luna iunie, blogul All Hollow gazduieste si sectiunea DIGITAL, un update constant de continut exclusiv al proiectelor artistice si de stil propuse de colaboratori. All Hollow DIGITAL este un index de materiale publicate in premiera si o extensie fireasca a revistei tiparite.

All Hollow apare trimestrial si poate fi achizitionata, in Romania, pe allhollow.com, in librariile din tara (Carturesti, Diverta, Librarium, Anthony Frost) si in lanturile de presa InMedio si Octogon Press si la Universul DallesGO (str. Ion Otetelesanu, nr. 2).

Formata din Barna Nemethi (redactor sef), Maria Desmirean, Andreea Ionita si Vlad Fenesan, echipa editoriala ALL HOLLOW se regaseste printre start-up-urile de succes ale anului 2013, fiind prezenta in Topul Forbes Romania 30 sub 30 tineri de succes si castigand unul dintre premiile Digital Divas pentru Best Newcomer Fashion Blog.