Rexona a lansat în paşi de dans noile deodorante

Săptămâna aceasta, în Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, Jojo, imaginea Rexona în România din 2008, a deschis expoziţia de ţinute pe care le-a purtat la ultima ediţie a concursului „Dansez pentru tine”, alături de partenerul ei de dans, Ionuţ Tănase.

În prezenţa invitaţilor la eveniment, Jojo a dezvăluit secretul atitudinii sale pozitive şi al încrederii în sine: deodorantul Rexona, acum cu o nouă tehnologie, Motion SenseTM – microcapsulele cu parfum se sparg la mişcarea braţelor şi eliberează parfum care păstrează senzaţia de prospeţime pe durata întregii zile.

Pentru a evidenţia nouă tehnologie Motion SenseTM, Jojo a arătat în premieră publicului brăţara Rexona, care ne arată cât de mult ne mişcăm într-o zi.

„Îmi reamintesc cu plăcere de antrenamentele pe care le-am avut pentru „Dansez pentru tine” şi trebuie să recunosc că nu ştiu ce m-aş fi făcut fără Rexona! Deodorantul Rexona mi-a oferit protecţie imbatabilă pentru 48 de ore; eu fiind o persoană activa am nevoie de un antiperspirant potrivit, care să ţină pasul cu stilul meu de viaţă.

Invit alături de mine toate femeile din România să descopere cât de des se activează Rexona pe parcursul zilei” spune Jojo.

g

Pentru a demonstra eficienta noilor deodorante antiperspirante Rexona, dar şi pentru a arăta publicului că este în formă maximă în orice moment al zilei, Jojo a oferit publicului un moment de dans, alături de partenerul său, Ionuţ Tanase.

„Pentru seara aceasta, am ales împreună cu coregraful nostru quickstep deoarece solicita foarte mult braţele. Rezultatul? Chiar şi după efort fizic intens, Rexona funcţionează!”


Printre invitaţii participanţi la evenimentul Rexona, s-a aflat şi Bogdan Boanta, coregraful care i-a ajutat pe Jojo şi Ionuţ să câştige competiţia viselor la finalul anului trecut, dar şi jurnalişti şi susţinători ai echipei Jojo – Ionuţ.

Expoziţia de ţinute este deschisă publicului larg în sala IMAGIKA din Grand Cinema Digiplex în intervalul 19-25 martie.