Ritual de îngrijire provenit din Asia

Evadaţi cu ajutorul noului ritual de îngrijire provenit din Asia – continent sacru, mistic, pe cât de imens, pe atât de bogat şi divers. Femeile sale ne vrăjesc cu farmecul şi graţia lor înnăscută. Fineţea trăsăturilor lor, puritatea şi strălucirea tenului lor.

Adoptaţi secretele de frumuseţe asiatice cu ajutorul produselor Secrets d’Asie care oferă o senzaţie de bine, confort şi delicateţe.

Cu parfumul subtil de floare de cireş, gama Secrets d’Asie va transporta într-un delicios moment de relaxare.

Gama creată de Peggy Sage cuprinde: gomaj de corp, ulei uscat pentru corp, balsam fondant pentru corp, ulei de masaj cu floare de cireş, lumânare de masaj pentru corp.

Gomaj de corp (95,80 lei)

Ritual indispensabil pentru iluminarea pielii, acest gomaj cu orez îmbină calităţile de hidratare şi calmare ale uleiului de bumbac, cerii de orez şi lotusului cu puterea de exfoliere a pudrei de orez, lăsându-vă pielea incredibil de netedă şi fină.

Ulei uscat pentru corp (81,30 lei)

Având o reţetă unică, alcătuită din cele 3 ingrediente principale ale Asiei (ulei de susan, lotus şi ceai verde), acest ulei de înfrumuseţare depune pe piele toate efectele benefice de calmare, hidratare şi subţiere ale acestor activi. Învăluită într-un parfum delicios de floare de cireş, pielea devine mult mai frumoasă.

Balsam fondant pentru corp (76,50 lei)

Secretul unei pieli frumoase este hidratarea. Formula acestui balsam are la baza unt de karite, ceară de orez, ulei de bumbac, lotus şi ceai alb. Un festin de fineţe, hrănire şi hidratare pentru pielea corpului.

Ulei de masaj cu floare de cireş (150,10 lei)

Compus din ulei de bumbac (cu proprietăţi de regenerare şi restructurare), ulei de susan (cu calităţi de subţiere şi calmare) şi ulei de floarea soarelui (cu efecte benefice de hidratare şi restructurare), acest ulei de masaj conferă fineţe şi relaxare întregului corp.

Lumânare de masaj pentru corp (71,70 lei)

Această lumânare se transformă într-un ulei călduţ şi onctuos, cu parfum delicios de floare de cireş, pentru un moment de relaxare intensă. Cum se utilizează? Aprindeţi lumânarea şi lăsaţi-o să ardă în jur de 15 minute. Stingeţi flacără, vărsaţi uleiul lichid în palma sau direct pe corp şi masaţi.