Rocker Booster, adevăratul star al sandvişurilor de la KFC

În luna octombrie, KFC vă invită să descoperiţi cel mai nou sandviş – Rocker Booster. Disponibil în toate restaurantele KFC, la un preţ special, de numai 3,9 lei, Rocker Booster este disponibil în două variante, picant şi nepicant, cu un nou sos delicios „sweet & sour”.

 Rocker Booster

Destinat tuturor clienţilor care apreciază gustul unic KFC, Rocker Booster este un produs savuros, o combinaţie inedită între pulpa de pui crocantă, sosul „sweet & sour” şi castraveţi muraţi, toate într-o chiflă proaspată. Tot în această perioadă, KFC introduce în meniu Camembert Bites, bucăţi de brânză Camembert delicioase, pane, în ediţie limitată.

„Ca parte a unui efort continuu de a răspunde dorinţelor consumatorilor români, ne orientăm în această perioadă spre oferte de tip “value” şi noi lansări de produse. Observăm o creştere semnificativă a categoriei de sandvişuri în preferinţele clienţilor noştri, de aceea, am introdus la KFC Rocker Booster, o variantă nouă a sandvişurilor din categoria Booster, un produs foarte îndrăgit de consumatorii români încă din 2011”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Rocker Booster poate fi consumat în varianta simplă sau în varianta meniu Rocker Legend Booster, un sandviş dublu, o porţie de cartofi prăjiţi şi o băutură răcoritoare.

Pentru cei care preferă să încerce câte puţin din fiecare alături de prieteni, KFC vă invită să vă bucuraţi de Variety Bucket, o ofertă pentru toate gusturile, care include 4 bucăţi de pui, 6 crispy strips şi 6 hot wings.