Romanii care petrec Revelionul in tara pleaca apoi in vacante exotice

Paralela 45

Romanii care au ales sa-si petreaca Revelionul in tara nu renunta la ideea unei vacante exotice in mijlocul iernii. Primele vacante propuse pentru anul 2016 au destinatii exotice, fiind lansate special pentru turistii care nu reusesc sa plece din tara in perioada sarbatorilor de iarna. Paralela 45 a introdus pentru acestia un nou charter cu destinatia Mauritius, cu plecare pe 3 ianuarie 2016.

„Charterul Mauritius a fost unul dintre cele mai cautate vacante pentru acest Revelion de catre turistii care vor un sejur exotic. Avem deja ocupate peste 90% dintre locuri, insa am primit o cerere mare pentru acest charter in luna ianuarie. Sunt multi turisti care vor sarbatori Anul Nou in tara, dar care vor apoi sa plece intr-o vacanta speciala, pentru a se relaxa si a incepe noul an cu bine, mai ales ca si cei mici sunt inca in vacanta”, declara Alin Burcea, presedintele Paralela 45.

Reprezentantii Paralela 45 preconizeaza o crestere a interesului romanilor in anul urmator pentru Insula din Paradis, asa cum a fost denumita Mauritius. Cei care achizitioneaza vacante la inceput de an pun pe primul loc in motivatia de alegere destinatiile exotice, lasand aspectul financiar pe plan secund.

Lunile decembrie – februarie reprezinta sezonul de varf in Mauritius, temperaturile in timpul zilei incadrandu-se intre 30 si 35oC, iar noaptea intre 25 si 30oC. Destinatia devine asadar ideala pentru turistii care vor o vacanta cu mult soare chiar in mijlocul iernii. Plajele cu palmieri, nisipul alb-galbui, vegetatia luxurianta si apele turcoaz pentru care este recunoscuta insula sunt la mare cautare printre romani.

Primul charter al anului 2016 cu destinatia Mauritius are plecarea pe 3 ianuarie si este un sejur de 7 nopti cazare la hoteluri de 4* si 5* cu zbor direct, cursa charter cu compania TAROM. Sejurul include transferurile aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica in limba romana, iar costul unei astfel de vacante incepe de la 1378 de euro pentru o persoana.

Despre Paralela 45

Paralela 45  activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere, bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in anul 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro.