Royal Canin lanseaza Satiety

Royal Canin lansează un program unic în România: Satiety “E timpul să iei măsuri” prin care animalele de companie slăbesc uşor şi sănătos.

Program Satiety Control_Royal Canin Romania

Royal Canin lansează programul de gestionare a greutății Satiety “E timpul să iei măsuri”, un program unic în România desfăşurat la nivel mondial în cabinetele veterinare partenere, adresat câinilor şi pisicilor supraponderale.

Supraponderabilitatea și obezitatea sunt frecvente în rândul câinilor și pisicilor și predispun la o varietate de boli, reducându-le durata de viață. Această problemă le afectează organismul, calitatea vieţii lor se depreciază, iar speranţa de viaţă le scade. De aceea, pe o   perioadă de trei luni Royal Canin derulează un program clinic privind saţietatea alături de medicii veterinari şi proprietarii de animale pentru a reda animalului de companie supraponderal vitalitatea şi supleţea normală.

Programul Satiety: E timpul să iei măsuri” este un instrument menit să sprijine medicul veterinar şi proprietarul să urmărească şi să înregistreze evoluţia animalului pe parcursul programului de reducere a greutăţii cu cel mai bun răspuns nutriţional oferit de Royal Canin Satiety Weight Management.

Proprietarii sunt invitaţi alături de animalele lor de companie în cabinetele veterinare partenere pentru a participa la program şi a afla mai multe detalii despre Royal Canin Satiety Weight Management pe site-ul dedicat – www.slabestesanatos.satiety.ro .

În prima etapă, proprietarul se va prezenta la medicul veterinar alături de animalul său, iar acesta va valida înscrierea animalelelor care vor face parte din program după validarea stării de sănătate şi greutatea câinelui sau a pisicii şi stabilirea greutăţii ţintă a acestuia. Lista medicilor veterinari care sunt înscrişi în program e disponibilă pe site-ul  www.slabestesanatos.satiety.ro. Urmează încărcarea pe site a datelor, fotografiei cu animalul de companie şi numărul de kilograme pe care îl au la prima vizită. Medicul veterinar validează înscrierea în program şi va oferi informaţii despre produs şi cantitatea zilnică recomandată pentru animal. La achiziţionarea produsului Satiety Weight Management, proprietarul va primi şi un talon cadou din partea Royal Canin pe care îl poate utiliza la achiziţia produselor în clinica veterinară. În etapa a doua, medicul veterinar va evalua statusul greutăţii câinelui sau a pisicii participante pe lângă alţi parametrii care arată calitatea vieţii. Proprietarul va urca alte fotografii care arată progresul animalului de companie şi greutatea la care a ajuns, fotografii făcute în clinică într-o zonă special dedicată. În ultimul pas, urmează validarea greutăţii finale ţintă stabilită cu medicul veterinar şi fotografia finală. Royal Canin oferă participanţilor suport pe tot parcursul programului prin intermediul aplicației: Satiety “E timpul să iei măsuri!” şi a materialelor dedicate.

Cei înscrişi primesc oferta promoţională şi sunt recompensaţi cu cadouri pentru animalele lor ca de exemplu un castron de hrană care ajută la reducerea vitezei de ingerare, un cântar pentru măsurarea hranei zilnice, un tunel de joacă sau o minge care contribuie la creşterea nivelului de activitate a pisicii sau a câinelui.

În urma înregistrarii datelor pentru 5 vizite într-un interval de 3 luni consecutive, şi a validării medicului veterinar stăpânii vor intra automat în tombola finaliştilor unde există posibilitatea de a câştiga o bicicletă (pentru posesorii de câini) sau un ansamblu de căţărare/joacă (pentru posesorii de pisici). Extragerea va avea loc în perioada 3-7 august 2015 în fiecare zona de distribuţie Royal Canin: Est, Deva, Sud şi Bucureşti.

Gama Satiety Weight Management asigură o pierdere în greutate lipsită de riscuri şi eficace în rândul câinilor şi pisicilor; menţine sațietatea la câinii şi pisicile care consumă exclusiv acest produs; îmbunătăţeşte nivelul de activitate şi calitatea vieții animalelor de companie.