S-a deschis noul M•A•C COSMETICS la Bucuresti Mall

Primul centru comercial din România, anunță deschiderea unui nou magazin de produse cosmetice, Make up Art Cosmetics (M•A•C), unul dintre brand-urile preferate ale vedetelor de laHollywood în materie de machiaj. Magazinul este al doilea din București și este situat la parterul centrului comercial, pe o suprafață de 75 de metri pătrați.

 

Magazinul concept – editie limitata este un mix de modă, fantezie și orginalitate, prezentând caracteristicile brand-ului într-o atmosferă aparte, city glam.

”M.A.C este un brand care mizează pe originalitate și inovație. Noul magazin Pop Up din București Mall, cu ediții limitate, oglindește viziunea noastră într-un design versatil și urban. Și suntem convinși că a fi în centrul capitalei este un ingredient de success al strategiei de dezvoltare și de apropiere față de clienții noștri”, a declarat Marina Saon, Country Manager, Estée Lauder Romania.

 

”Nu este un secret că produsele M•A•C sunt printre preferatele doamnelor atunci când vine vorba despre un machiaj impecabil. De aceea ne bucurăm să devenim gazda unui magazin inedit al M•A•C COSMETICS care va completa oferta de branduri din București Mall”, susțineRoxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

Cosmeticele M.A.C, create pentru make-up artiști și dedicate machiajului profesionist, au putut fi admirate în ultimii 20 de ani pe cele mai faimoase catwalk-uri din lume, dar și în peliculele micului ecran. Acum, fascinația M.A.C. este posibilă pentru toți cei interesați de un machiaj de calitate sub motto-ul “All races, all sexes, all ages” care înglobează atitudinea brand-ului față de individualitate, artă și puterea exprimării personale.

Make-up Art Cosmetics (M.A.C.) a fost fondat in 1984 in Toronto de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti. De peste 20 de ani, M.A.C. si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie.

Temelia succesului brand-ului M.A.C.- inovatie, originalitate si inventivitate- l-a detasat de celelalte brand-uri de cosmetice.

Astazi, M.A.C., detinut de Estée Lauder Companies, reprezinta fundamentul culturii populare, a modei si a frumusetii.

Pia Marina Voicu