S-a deschis primul magazin Le Silla

Saptamana trecuta, s-a deschis primul magazin monobrand Le Silla in Bucuresti. Aflat in Romania din 2010, brandul italian de lux – Le Silla – e detinut in continuare in regim de franciza de catre familia Seitan, alaturi de brandurile Moschino, Brunello Cucinelli si Canali.

 

CRS_0371

Boutique-ul dedicat pantofilor semnati Le Silla, este situat in Calea Dorobantilor Nr: 133 langa magazinul multibrand Distinto, din care a facut parte initial. Noul boutique Le Silla, urmeaza acelasi concept ca si cel din Milano, fiind caracterizat de un design interior sofisticat, unde inovatia si traditia se intalnesc intr-un context artistic si decorativ.

CRS_0385

 

Directorul de creatie, Monica Ciabattini, aflata pentru prima data in Romania, a luat parte la evenimentul de inaugurare a magazinului Le Silla, alaturi de vedetele autohtone, presa si clientii brandului.


CRS_0427

Brandul Le Silla a fost fondat in 1994 de catre Enio Silla si sotia acestuia Monica Ciabattini, in regiunea La Marche. Colectiile Le Silla se caracterizeaza prin feminitate si eleganta, alaturi de un stil puternic contemporan. Materialele folosite sunt intotdeauna deosebit de pretioase precum: matase fina, cristale Swarovski, piele intoarsa, piele de vitel si piton.

CRS_0487